El Cambrils suma els tres punts davant el Gandesa amb un gol en el temps de descompte

El conjunt cambrilenc es col·loca segons a la classificació i continua la seva ratxa d'imbatibilitat des que Adri Puerto dirigeix l'equip

El Cambrils Unió es va imposar al Gandesa en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal | Juan Antonio Dorado

Futbol                    Segona Catalana                     Grup 6

Cambrils Unió 1 - Gandesa 0

Alineació: Álex Ruiz, Roca, Marquinhos, Aleix Llobet (Hugo m.75), Edu Sosa (Guti m.66), Gito, Igor (Cruañes m.87), Carlos, Richard (Walid m.75), Oteros (Frias m. 66) i Gito

Gol: 1-0 m. 90+3 Hugo.

Targetes: grogues a Edu Sosa i el mister Adri Puerto.

Va costar i molt, aconseguir la victoria sobre el Gandesa, ja que l'únic gol del partit va arribar en els minuts de descompte. Gràcies a aquests tres punts aconseguits davant el Gandesa, el Cambrils se situa segon en el seu grup i a més allarga a deu els partits sense perdre, o sigui desde que Adri Puerto porta las regnes del equip.

El domini va ser local des del primer minut, amb una ocasió clara de Gito. Poc a poc es va anar baixant el ritme sense aconseguir crear ocasions de perill, ja que els centres de Llobet eran refusats una vegada i una altra, per la major envergadura defensiva del Gandesa. Aquet equip va disposar de l'unica ocasio -ja que no va tornar a tirar a porta en tot el partit- en el minut 3, per mediació de Raul.
En el segon temps va baixar el nivell de joc, i tot i que va dominar el Cambrils, no era capaç de trencar la terenyina defensiva visitant. El Gandesa va fer tímids contraatacs però no va xutar a porta en cap ocasió. El Cambrils Unió, per la seva part, va disposar d'una clara ocasió al minut 64 pero el xut de Frias el va refusar un defensa sota els pals quan ja es cantava el gol.

Finalment la recompensa es feia esperar fins el temps de descompte: diferents refusos de la pilota per alt, dins l'area del Gandesa, fins que la pilota va sortir rasa fora l'àrea i Hugo va engaltar un fort xut ras a l'esquerra que significava l'1-0 i amb ell la victòria.