Societat

Castells

Castells de 6 dels Xiquets de Cambrils a la diada de Sant Miquel, a Montblanc

Els castells i els pilars dels Xiquets es van descarregar sense cap dificultat i la colla cambrilenca va comptar amb una bona assistència d'efectius en aquesta diada

Per Alejandro Balaguer

Estructura superior del 3 de 6 dels Xiquets de Cambrils
Estructura superior del 3 de 6 dels Xiquets de Cambrils | Berta Borrell

Els Xiquets de Cambrils van participar en la diada de Sant Miquel celebrada aquest passat dissabte 30 de setembre a la plaça de l’1 d’octubre de Montblanc. Després de complir amb tots els objectius fixats per la diada de Festa Major a la plaça de la Vila, en aquesta ocasió tornaven a plaça acompanyats pels Torraires de Montblanc.
La diada va començar amb un pilar de 4 ofert per cadascuna de les colles. A continuació, els cambrilencs van obrir la primera ronda descarregant el 3 de 6. El segon castell va ser un 4 de 6 completat sense cap dificultat. Finalment, van tancar una actuació de tràmit amb el 3 de 6 amb l’agulla i un pilar de 4 per sota.

Pel que fa als Torraires de Montblanc, van completar el 4 de 6, el 3 de 6 amb l’agulla i el 4 de 6 amb l’agulla i van cloure l’actuació amb dos pilars de 4.

Gerard Pinyol: “La colla s’està consolidant i vam tenir una bona assistència en una diada fora de casa”

Gerard Pinyol, cap de colla dels Xiquets de Cambrils, va explicar que havien fet una diada molt completa i que havien sortit de plaça amb unes estructures sòlides. També va mostrar la seva satisfacció pel fet que la colla s’està consolidant i va remarcar la bona assistència en una diada que era fora de casa i on la gent va sortir contenta. Finalment, va comentar que tenen dues diades més per acabar la temporada i que han de continuar amb aquest ritme.
La propera diada dels Xiquets de Cambrils serà el dissabte 21 d’octubre a les 18 hores a Constantí juntament amb els Xiquets de Torredembarra. Posteriorment, el dissabte 28 d’octubre, posaran punt final a la temporada actuant a la diada dels Xiquets de Reus a la plaça del Mercadal.

4 de 6 dels Xiquets de Cambrils (Foto: Berta Borrell)

 

Comenta aquest article