El Cambrils Unió remunta un resultat advers davant el Vila-seca i aconsegueix la segona victòria consecutiva de la temporada

En una bona segona part dels locals, es va aconseguir una important victòria que els afiança en els llocs capdavanters de la classificació

El Cambrils Unió es va imposar al Vila-seca en el partit disputat aquest passat dissabte a l'estadi municipal | Juan Antonio Dorado

Futbol                    Segona Catalana                     Grup 6

Cambrils Unió 3 - CF Vila-seca 1

Alineació: Pol, Guti, Josu, Javi Pérez (Edu Sosa m.79), Aleix Llobet, Cruañes (Richard m.68)  Marquinhos, Frias (Igor m.46), Hugo (Carlos m.46), Walid (Oteros m.46) i Gito.

Gols: 0-1 m. 22; 1-1 m. 57 Gito; 2-1 m. 69 Richard; 3-1 m. 90 Richard.

Targetes: grogues a Josu i Cruañes.

Segona victòria consecutiva del Cambrils Unió a la lliga, i novè partit (entre la pretemporada i la lliga), sense conèixer la derrota. A la primera part el Cambrils va sortir a mig gas i sense trobar el seu lloc en el camp. Per contra el Vila-seca, amb una marxa més, estava ben col·locat al camp i amb la defensa avançada. Els vila-secans van ser superiors i van dominar el joc. Al minut 17 van estavellar la pilota al pal dret de la porteria cambrilenca i cinc minuts després van aconseguir el 0-1 aprofitant la pèrdua de pilota del Cambrils Unió a la zona de mig camp. Fins el minut 40 els locals no van xutar a porta i ho van fer sense perill.

Adri va fer tres canvis al començar el segon temps i va col·locar tres centrals i dos carrilers, cosa que va fer que el Cambrils dominés en aquestos 45 minuts i donés la volta al marcador. Al minut 48 hi va haver una gran ocasió de Gito, que no perdonaria al minut 57 aconseguint l'empat. Dos minuts després un xut del Vila-seca es va estavellar al travesser. Al minut 65 hi va haver una clara ocasió d'Oteros. Al 69 el brasiler de 18 anys Richard, que feia un minut que havia sortit al camp, aconseguia el 2 a 1 des d'un gran xut des de fora de l'àrea i el mateix jugador, a l'últim minut i de xut ras i a la dreta, posava el definitiu 3 a 1 al marcador.

Després d'aquesta victòria, el Cambrils Unió es col·loca en tercera posició de la classificació. Aquest proper dissasbte, el Cambrils Unió tornarà a jugar a casa davant el Gandesa.

Aleix Llobet controla una pilota davant un jugador del Vila-seca (Foto: Juan Antonio Dorado)

S'estrena la grada d'animació

En aquest partit es va fer l'estrena de la grada d'animació, un projecte del Cambrils Unió al que, dia a dia, s'hi va sumant més gent. Des del club també es fa una crida a qui hi vulgui participar. En el partit davant el Vila-seca el ritme del tambor i els crits de suport ja es van començar a escoltar amb força.

Jugadors i grada d'animació, un cop acabat el partit de dissabte (foto: cedida)