Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Economia

El divendres 6 d'octubre se celebra la III Jornada tècnica empresarial a l'Hospitalet de l'Infant

Organitzada per l'Associació d'Empresaris de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (ADE), amb la col·laboració de l'Ajuntament i de l'empresa municipal de promoció econòmica IDETSA

Per Redacció

Cartell de la III Jornada tècnica empresarial
Cartell de la III Jornada tècnica empresarial | Cedida

Sota el títol "El futur postnuclear i la diversificació econòmica local", l'Associació d'Empresaris de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (ADE), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i de l'empresa municipal de promoció econòmica, IDETSA, ha organitzat la III Jornada tècnica empresarial per al divendres 6 d'octubre, a partir de les 19 h.

En aquesta jornada, que tindrà lloc al Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant, la Mancomunitat pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) presentarà el Pla de Sostenibilitat Turística Terres de Mestral, Outdoor Park de la Costa Daurada i es parlarà del Fons de Transició Nuclear.

Per acabar, hi haurà un sopar networking per als i les participants. Les persones interessades a assistir-hi, poden apuntar-s'hi fins al 3 d'octubre, omplint el formulari que trobaran en aquest enllaç. La inscripció és gratuïta. Aquesta jornada està adreçada prioritàriament als empresaris i empresàries locals.


 

Comenta aquest article