Societat

Solidaritat

Swim for ELA s'alia amb l'empresa reusenca Recuperat-ion per fer costat a pacients d'ELA i les seves famílies

L'empresa reusenca destinarà un euro a l'entitat benèfica per cada venta del seu producte Recovery 3:1

Per Redacció

Alfred Blasi, Joana Bono, Jordi Cervera i Siscu Morell en el moment de signar la col·laboració conjunta entre les dues parts
Alfred Blasi, Joana Bono, Jordi Cervera i Siscu Morell en el moment de signar la col·laboració conjunta entre les dues parts | Cedida

Recuperat-ion, empresa amb seu a Reus especialitzada en el desenvolupament de productes d'hidratació i millora de la funció muscular, ha anunciat aquesta setmana la signatura d'un conveni amb SwimForEla. Per cada compra del producte "Recovery 3:1", Recuperat-ion donarà un euro a SwimForEla. Aquesta donació directa ajudarà a finançar les activitats i programes essencials de l'associació, destinats a donar suport i alleujament a aquells que lluiten contra l'ELA i a les seves famílies.

Des de la companyia reusenca destaquen la “importància de retribuir a la comunitat” i apunten que amb la compra dels seus productes no només es beneficiaran els seus client, sinó que també contribuiran a recolzar una “causa admirable”. Swim for ELA va destacar que l'entitat està “en constant moviment” i que aquest conveni els ajudarà a “seguir creixent”.

L'ELA és una malaltia neuromuscular devastadora que afecta milers de persones a tot el món i que impacta en la vida dels que la pateixen i les seves famílies. SwimForEla s'ha destacat per la seva dedicació incansable en la recaptació de fons per a proporcionar un suport vital, millorar la qualitat de vida dels afectats i difondre la consciència sobre l'ELA.

Comenta aquest article