Esports

Futbol

El Cambrils Unió B aconsegueix un punt molt valuós per començar la temporada

Empat sense gols davant el Bonavista, equip consolidat a la categoria en la qual debuta el filial cambrilenc

Per Ferran Tuset

Equip titular del Cambrils Unió B en el partit davant el Bonavista
Equip titular del Cambrils Unió B en el partit davant el Bonavista | Cedida

Futbol - Tercera Catalana - Grup 16

CAMBRILS UNIÓ 0 BONAVISTA 0

ALINEACIÓ: Figo, Pau (Lluis Garcia m. 46), Marc, Lioy (Manuel m. 72), Cristian, Aleix (Guinovart m.63), Clavero (Lucas m. 78), Jan, Cosentino, Piccini i Fortuny.

TARGETES: grogues a Moreno, Lioy, Piccini, Marc i Lluis Garcia.

 

El Cambrils Unió B va debutar a Tercera Catalana el passat dissabte 23 de setembre aconseguint un valuós empat sense gols després d'un partit molt treballat davant el Bonavista. El partit va estar igualat en tot moment, amb poques oportunitats per tots dos equips, però les sensacions al vestidor cambrilenc són positives ja que es tractava d'un rival experimentat a la categoria.

A la primera part, el Cambrils Unió B va ser una mica superior a l'equip visitant. Walter va gaudir d'una ocasió claríssima en enviar la pilota al travesser després d'una gran passada de Piccini. El Bonavista veuria com li anul·laven un gol per fora de joc en el llançament d'una falta lateral.

En el segon temps, el joc es va tornar més lent per part dels dos equips, amb moltes faltes i interrupcions. Tant locals com visitants es van encomanar a les transicions per intentar trencar la igualada. “Qualsevol dels dos equips es podria haver endut els tres punts”, apuntava el míster del Cambrils Juan Manuel Jurado. Al minut 85, els locals gaudirien d'una contra que no van poder materialitzar i el partit s'acabaria sense gols.

“Ha estat un partit molt lluitat i competit”, explicava Jurado, “després d'haver canviat gairebé tot l'equip, aconseguir un punt contra un rival consolidat és per estar satisfets i agafar confiança”. El Cambrils Unió B torna a jugar el 30 de setembre al camp de l'Unió Astorga CE.

Comenta aquest article