El Cambrils Unió aconsegueix la primera victòria de la temporada

Victòria clara dels cambrilencs al camp del cuer del grup, l'España Canonja

Equip titular del Cambrils Unió en el partit que va disputar al camp de l'España Canonja | Cedida

Futbol                     Segona Catalana                  Grup 6

UD España Canonja 1 - Cambrils Unió 3

Alineació: Pol, Roca, Guti, Marquinhos, Javi Pérez (Carlos m.76), Aleix Llobet, Gito, Igor (Richard m.46), Walid ( Ivan Ramos m.71), Oteros (Edu Sosa m.84), i Frias (Hugo m.46).

Gols: 0-1 m. 16 Igor; 0-2 m. 49 Aleix Llobet; 1-2 m. 51; 1-3 m. 74 Gito.

Targetes: grogues a Gito i Pol.

El Cambrils Unió aconseguia la primera victòria de la temporada a domicili, guanyant l'España Canonja, el cuer del grup i l'únic equip que encara no ha sumat cap punt, per 1 a 3.

Va ser un partit dels que no passaran a la història, tot i que el més important pels cambrilencs era aconseguir els tres punts, un objectiu que es va aconseguir. Ampli domini del Cambrils Unió en el primer temps, amb cinc xuts a porta per només un per part de la Canonja. El 0-1 arribaria al minut 16 amb un xut de Gito que impactava a l'esquena d'Igor i introduïa la pilota a la porteria. Al minut 42, Walid va protagonitzar una bona jugada, però el seu tir final el va repel·lir el pal esquerre.

El Cambrils es va contagiar del joc lent del rival i l'inici del segons temps va ser força fluix. Al minut 48, Aleix Llobet anotava un gran gol en transformar una falta directa amb un xut a la esquadra esquerre. Dos minuts després, l'España Canonja retallava diferències, però, al minut 74, Gito amb un xut ras a la dreta, aconseguia el definitiu 1-3. Dos minuts després, Gito disposava d'una clara ocasió que un defensa local rebutjava de sota els pals de la porteria. En aquesta segona part, el Cambrils va fer set xuts a porteria per tan sols dos de l'España Canonja.

Després d'aquest triomf, el Cambrils Unió es col·loca en la sisena posició del seu grup. Aquest proper dissabte, el Cambrils Unió rebrà el Vila-seca a l'estadi municipal cambrilenc.