El FC Cambrils i l'Oleastrum aconsegueixen bons resultats en els partits de pretemporada d'aquest cap de setmana

Imatge del partit disputat el passat dissabte entre el Cambrils i el Berga a l'Estadi Municipal

FC Cambrils 4 - CF Berga 1

Aquest passat dissabte es va disputar el vuitè partit de pretemporada del Cambrils, aquesta vegada contra el C.F. Berga, equip de la mateixa categoria, Territorial Preferent, però del grup primer. Abans de començar el partit, es va guardar un minut de silenci en memòria de recentment desaparegut jugador sevillista Antonio Puerta.

El Cambrils es va mostrar bastant superior al Berga, tant pel resultat final de victòria per 4 gols a 1, com pel seu domini i per les nombroses oportunitats que va tenit d'augmentar el marcador, sobretot en el segon temps i quan ja tenia clarament encarrilat el partit.

El primer temps va acabar amb el resultat de 1 a 0, gol aconseguit ja en el primer minut, pel golejador Pedro. Augmentava el marcador Isma en el minut 58, però tan sols cinc minuts després el Berga escurçava diferències per mitjà d'Abel; però en els minuts 65 i 68 novament Pedro aconseguia dos gols més, i particularment un hat trick, deixant el marcador en el que seria definitiu 4 a 1.

L'encontre va quedar una mica deslluït, per les dures entrades fetes per diversos jugadors visitants, que obligaren el col·legiat en el descans a avisar el delegat del Berga, dient que el dorsal 4 no tornés a sortir el terreny de joc, ja que l'expulsaria, al haver-lo ofès de paraula. Dos jugadors visitants més també van veure la targeta groga.

CF Oleastrum 2 - Perafort 0

Aquest dissabte, va jugar abans que el Cambrils i contra el Perafort de segona regional, partit que també va acabar amb victòria de l'Oleastrum per 2 gols a 0, aconseguits el primer per Samu en el minut 35 i el segon de cap per Carlos en el minut 42.

José Luis Guerra encara no té la configuració definitiva de l'equip, ja que queda algun lloc de l'equip per cobrir, tot i que compta amb una plantilla de 23 jugadors.

El passat dijous, 30 d'agost, l'Oleastrum va jugar contra l'España Canonja, aconseguint un clar resultat de victòria per 6 gols  a 1.

UE Vilafortuny 1 - Pobla de Mafumet B 3

Aquest passat diumenge el Vilafortuny també va disputar un partit de pretemporada. Ho va fer a casa, ahir diumenge, i va ser contra la Pobla de Mafumet B, i el resultat no va ser gaire favorable per a l'equip cambrilenc ja que l'encontre va finalitzar 3 a 1. El gol del Vilafortuny el va fer Piqué. El proper partit de pretemporada es jugarà a casa el proper diumenge contra l'Alcover.