Esports

Arts Marcials Mixtes

La competició d'MMA més important de l'Estat passa per Cambrils i omple el pavelló (Conté galeria fotogràfica)

Més d'un miler de persones van acudir a la competició que feia parada a Catalunya per primera vegada en dos anys

Per Redacció

La competició es va disputar dissabte al Palau d'Esports Municipal
La competició es va disputar dissabte al Palau d'Esports Municipal | Kërzops

La competició d'Arts Marcials Mixtes (MMA) més important d'Espanya va passar per Cambrils dissabte passat. Gairebé 1.500 persones van omplir les grades i els voltants del ring instal·lat per la ocasió al Palau Municipal d'Esports. En total, es van celebrar set combats professionals a més d'altres de categoria amateur.

El combat estel·lar va ser el del brasiler Maxsuel Silva contra el polac Max Siewurk. El sudamericà es va imposar, en la que era la seva tercera lluita professional, en un combat èpic que es va acabar en el primer round. També va ser destacable la presència d'un lluitador històric com Aratz Garamendia que, en la seva lluita número 43, va caure derrotat contra José Aguilar.

La resta de combats van ser: Alexandre Quilez vs Pedro Eugenio Franjo, Mohamed El Jaghdal vs en Misha Goriashvili, Abdelkrim Zouad vs Rolando Ismael Sandoval, Juan Martín Caballero vs Maycon James i Diego Gallardo vs Marc Sabaté.

Sense la col·laboració de l'Ajuntament

Cal recordar que aquesta competició no va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament que només va llogar la instal·lació a l'empresa organitzadora. “Va ser una decisió presa per l'anterior govern, quan ja estava en funcions”, explicaven a revistacabrils.cat fints del consistori.

La organització d'aquest esdeveniment no va agradar al Club Muaythai i Boxa Cambrils que considera “competència deslleial” que aquest tipus d'espectacles esportius passin per davant de les entitats locals.

Comenta aquest article

Galeries relacionades