Esports

Futbol

El Cambrils Unió B no aconsegueix materialitzar les ocasions en el darrer partit de pretemporada

El filial va empatar a 2 davant el San Salvador, que es va fer fort al darrere gràcies a una bona actuació del seu porter

Per Ferran Tuset

El Cambrils Unió B en un partit amistos disputat el passat mes d'agost
El Cambrils Unió B en un partit amistos disputat el passat mes d'agost | Lluís Rovira i Barenys

Futbol – Pretemporada

Cambrils Unió B 2 San Salvador 2

GOLS: 1-0 min. 45 Lucas (p), 1-1 min. 75 (p), 2-1 min. 82 Ivan, 2-2 min. 84

ALINEACIÓ: Pol, Pau, Sosa, Marc, Lluís, Adrià, Costa, Cristian, Lucas, Miguel i Walter (Héctor, Casas, Achraf, Guinu, Ivan, Jan i Moha)

 

El Cambrils Unió empata en el darrer partit de pretemporada davant el San Salvador. Els cambrilencs havien de debutar aquest cap de setmana davant el Reus Roig-i-Negre CF, però el partit es va ajornar a petició del rival. Per aquest motiu, l'equip de Juan Manuel Jurado va disputar un amistós contra l'equip tarragoní que milita a Quarta Catalana.

El Cambrils Unió va ser superior durant tot el partit, però no va aconseguir materialitzar totes les oportunitats. Finalment, els de Jurado es van avançar al marcador amb un gol de penal just abans del descans. El rival només va generar perill en accions de pilota aturada.

A la segona meitat va continuar el domini cambrilenc, però el San Salvador va aguantar gràcies a una molt bona actuació del seu porter. L'empat a 1 va arribar amb un penal clar a favor dels visitants. El Cambrils Unió es tornaria a avançar 2-1, però els rivals igualarien el marcador de nou poc després amb un xut llunyà.

Amb el 2-2 a marcador, es va tancar el darrer partit de pretemporada del filial cambrilenc. El “B” debutarà en lliga dissabte, a les 19:30, rebent el Bonvista CA.

Comenta aquest article