Esports

Ciclisme

La Marxa Cicloturista aplega 550 ciclistes en la seva 40a edició (conté galeria fotogràfica)

La Marxa Cicloturista, un any més, ha estat organitzada per la Penya Cicloturista de Cambrils, una entitat que enguany celebra el seu 50è aniversari

Per Lluís Rovira i Barenys

La Marxa Cicloturista va sortir del parc del Pinaret i va enfilar el carrer Major
La Marxa Cicloturista va sortir del parc del Pinaret i va enfilar el carrer Major | Lluís Rovira i Barenys

Un total de 550 ciclistes van prendre part en la 40a edició de la Marxa Cicloturista, ara amb el nom de Festa de la Bicicleta. La xifra de participants ha estat com la de l'any passat tot i que la pluja que va caure ahir, a primera hora del matí, va poder influir en la inscripció a la Marxa. Enguany, tal com ja es va fer l'any passat, els ciclistes van sortir del parc del Pinaret a les 11 h i van iniciar el seu recorregut passant primer pel carrer Major a través del Portal. L'itinerari va passar per diferents barris cambrilencs fins retornar al parc del Pinaret. Aquesta és la segona edició de la Marxa Cicloturista que s'ha fet desvinculada de les Festes de Barris de l'Eixample. Des de l'any passat, amb canvi de nom, s'ha celebrat sota el paraigües del Cambribike, tal com s'ha anat fent amb altres tipus d'activitats ciclistes que es portaven a terme al municipi.

La Marxa Cicloturista, un any més, ha estat organitzada per la Penya Cicloturista de Cambrils, una entitat que enguany celebra el seu 50è aniversari i que, a més, va aprofitar el marc del Cambribike per fer-ne esment, poc abans de l'inici de l'activitat.

Comenta aquest article

Galeries relacionades