Esports

Futbol

El Cambrils Unió es deixa dos punts en la seva estrena a casa

L'Aldeana va aprofitar la superioritat numèrica per expulsió de Josu i va empatar el partit als minuts de descompte

Per Ferran Tuset

El Cambrils Unió i l'Aldeana van empatar a 1 en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal
El Cambrils Unió i l'Aldeana van empatar a 1 en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Futbol              Segona Catalana             Grup 6

CAMBRILS UNIÓ 1  - ALDEANA 1

GOLS: 1-0 m. 29 Gito; 1-1 m. 93.

TARGETES: Grogues a Walid, Marquinhos i Josu (2) i expulsat m. 78.

ALINEACIÓ: Pol, Guti, Marquinhos, Edu Sosa, Gito (Eudald m.77), Igor (Roca m.84), Oteros (Walid m.53), Frias (Carlos m.84), Josu, Cruañes i Javi Perez.

 

El Cambrils Unió es va deixar dos punts en la visita de l'Aldeana a l'estadi cambrilenc. L'equip entrenat per Adri Puerto no ha començat la temporada de la millor manera, ja que aquest empat se suma al que va aconseguir la primera jornada davant el NSA Camp Joliu. En aquesta ocasió, el Cambrils Unió va veure com se li escapava la victòria en temps de descompte, poc després de quedar-se amb deu futbolistes.

L'equip de Puerto va sortir a per totes i en els primers 10 minuts ja va disposar de dues ocasions clares de gol a peus de Frias i Oteros. No va ser fins el minut 29 que, en un atac per la banda esquerra, Cruañes va assistir Gito perquè obrís el marcador en un tir col·locat a l'esquadra dreta. Els visitants van tenir dues ocasions al minut 15 i 41 que van se resoltes amb dues bones intervencions del porter local Pol Cerrato.

A la segona meitat, tots dos equips van baixar molt la intensitat i van patir molt per arribar a la porteria contrària. L'única ocasió clara del Cambrils Unió va ser al minut 68, quan Igor Gito i Frias no van poder rematar una jugada molt perillosa. L'equip local perdia intensitat i l'entrenador va trigar en fer els canvis. El partit es va acabar de torçar amb l'expulsió de Josu al minut 78, per doble groga –totes dues molt rigoroses–, i amb el gol de l'Aldeana al minut 93 amb un xut des de la frontal de l'àrea.

El Cambrils Unió juga aquest cap de setmana el seu tercer partit de la temporada al camp de l'España Canonja UD, dissabte 23 a les 17 hores.

Detall del partit disputat entre el Cambrils Unió i l'Aldeana (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article