Esports

Bàsquet

El CB Cambrils presenta el logo commemoratiu del seu 40è aniversari

La presentació, que es va fer al Palau Municipal d'Esports, és el primer dels actes commemoratius que es portaran a terme aquesta temporada

Per Lluís Rovira i Barenys

Francesc Canaldas, president del CB Cambrils, amb Eva Ekzarian, amb el logo del 40è aniversari
Francesc Canaldas, president del CB Cambrils, amb Eva Ekzarian, amb el logo del 40è aniversari | Lluís Rovira i Barenys

El CB cambrils va encetar, ahir, la seva primera activitat per commemorar els 40 anys de la fundació del club. Aquest primer acte es va desenvolupar al Palau Municipal d’Esports durant bona part del matí i va tenir com a punt destacat la presentació del logo commemoratiu dels 40 anys, sorgit d’un concurs en el que hi va haver diverses propostes. El logo guanyador va ser el que va realitzar Eva Ekzarian.

La matinal basquetbolística es va completar amb un esmorzar popular i amb diversos partits de bàsquet a càrrec d’equips de base del CB Cambrils. Aquest acte també va reunir els fundadors del CB Cambrils i expresidents del club.

Més jugadors que mai

El CB Cambrils ha experimentat un creixement imparable i a hores d’ara aplega prop de 400 esportistes, entre els que depenen directament del club i els de les escoles, que estan tutelats pels entrenadors del CB Cambrils. Els dirigents del CB Cambrils comentaven que ja no poden encabir més gent i que han hagut de dir que no a força canalla que es volia apuntar a fer bàsquet. I és que un dels problemes és la falta d’instal·lacions. El Palau Municipal d’Esports no és suficient per encabir els esportistes dels diferents clubs esportius que en són usuaris. Des del CB Cambrils esperen amb candeletes que es materialitzi el nou pavelló que s’ha dit que es farà a la zona esportiva municipal. Així ho van comunicar, ahir mateix, a l’alcalde i regidors que van passar un moment per l’acte del CB Cambrils. Alguns dels equips del CB Cambrils fan alguns entrenaments en pavellons esportius de poblacions veïnes, com és el cas de Vinyols o de Mont-roig, havent de pagar el lloguer corresponent a l’ús d’aquestes instal·lacions.

Partit de pretemporada entre el cadet A femení del CB Cambrils i el cadet de l'Elisabeth, ahir al matí (Foto: Lluís Rovira i Barenys)
Foto de grup dels fundadors del CB Cambrils que ahir van ser presents a l'acte (Foto: Lluís Rovira i Barenys)
Membres de la junta directiva del CB Cambrils amb l'alcalde i regidors, ahir al matí (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article