Cultura

Música

Gossos actuarà al Festival Internacional de Música de Cambrils, el 28 de juliol de 2024

Serà un dels 10 concerts i l'únic a la demarcació de Tarragona de la gira "A reviure" que el grup manresà, retirat ara fa cinc anys, va anunciar ahir per sorpresa

Per Redacció

Imatge dels Gossos a la seva pàgina web
Imatge dels Gossos a la seva pàgina web | Cedida

Gossos actuarà al Festival Internacional de Música de Cambrils el 28 de juliol de 2024 en el que serà un dels 10 únics concerts que el grup ha anunciat que farà aquest any vinent després que fa cinc anys van anunciar una aturada indefinida. L'anunci de la seva reaparició el van fer ahir a la tarda en un concert sorpresa que van realitzar en una plaça de Vic, on aquests dies se celebra el Mercat de Música Viva de Vic. El grup manresà va anunciar que aquest 2024 farà una gira de 10 únics concerts per poblacions de Catalunya, Mallorca i Andorra i una de les 10 actuacions és la de Cambrils, l'unica que faran a la demarcació de Tarragona. D'aquesta manera, a més, ja es coneix una primera actuació del que serà la 49a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils.

La gira durà el nom de A reviure i serà el colofó per celebrar els 30 anys de trajectòria de la banda i servirà per a fer un repàs de la discografia del grup. La gira s'iniciarà el pròxim 12 d'abril a Girona dins del Festival Strenes. El seguiran altres ciutats com Vic (13 d'abril, Teatre Atlàntida), Barcelona (25 d'abril, Guitar BCN), Sa Pobla (4 de maig), Manresa (10 de maig, Stroika), Andorra La Vella (15 de juny), Cambrils (28 de juliol, Festival Internacional de Música de Cambrils) i Lleida (27 de setembre, Auditori Enric Granados). A les acaballes de la gira, tornaran a la seva Manresa natal, el 18 d'octubre al Teatre Kursaal. El desè concert està previst pel 12 d'agost, però s'ha anunciat com a concert sorpresa sense dir en quin lloc es farà.

Comenta aquest article