Cultura

Biblioteca

La Biblioteca comença el curs amb activitats relacionades amb la cultura vitivinícola

L'onzena edició del projecte "Biblioteques amb DO" portarà a Cambrils dos tallers i la projecció del documental "Deconstruint el vi"

Per Redacció

Cartell de la programació d'aquest mes de setembre a la Biblioteca
Cartell de la programació d'aquest mes de setembre a la Biblioteca | Cedida

La Biblioteca Josep Salceda i Castells s'endinsarà en la cultura del vi aquest mes de setembre en el marc de l'onzena edició de "Biblioteques amb DO", del Servei de Biblioteques de Catalunya, que enguany posa l'accent en el món del vi i el cinema. La primera activitat, el 19 de setembre, serà el taller "Vinèfils: el vi a la gran pantalla" de Mireia Iniesta, màster en Cinema i Audiovisal Contemporani per la UPF. Aquets taller, que es portarà a terme a la Sala del Casal, aborda la influència que ha tingut el vi dins la producció audiovisual, en especial dels països mediterranis.  

Dins del mateix cicle, el 28 de setembre es projectarà el documental "Deconstruint el vi" al Centre Cultural, amb la presentació a càrrec del director, Raul Deamo, i amb la col·laboració del celler Carles Andreu de Pira (Conca de Barberà). La sessió està organitzada per l'Associació Cultural Cinematogràfica del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre (ACTE) en col·laboració amb la Biblioteca Josep Salceda i Castells.  

Finalment, el 29 de setembre Marta Arañó oferirà el taller "Tinta i vi" per a nens i nenes de 6 a 13 anys, a la mateixa Biblioteca municipal. Les inscripcions es poden fer a bib@cambrils.cat.  

D'altra banda, el 21 de setembre hi haurà una nova sessió de "L'hora del conte" per a nens i nenes de 2 a 6 anys, que consistirà en la presentació del llibre infantil "Emma, perquè la lluna està trista?" a càrrec de l'autora, Carolina Aguilar, i una activitat posterior. En aquest cas, també cal inscripció prèvia bib@cambrils.cat.  

La programació del mes de setembre es completarà amb una sessió oberta del Club de Lectura Adult el 26 de setembre a la Biblioteca, dedicada a la novel·la "Nicolau", que comptarà amb la participació de l'autor del llibre, Antoni Veciana. 

Comenta aquest article