Informació general

Turisme

Dos premiats en clau cambrilenca a la Nit de les Estrelles de la FEHT

Amèlia Rico, directora del Patronat de Turisme de Cambrils, i Jordi Rom, gerent de Nàutic Parc, van ser els dos premiats

Per Redacció

Jordi Rom i Amèlia Rico amb els seus guardons
Jordi Rom i Amèlia Rico amb els seus guardons | Cedida

Més de 320 empresaris i professionals del sector turístic de la demarcació de Tarragona van omplir, el passat 7 de setembre, una sala del PortAventura Convention Centre per celebrar la segona edició de la Nit de les Estrelles, organitzada per la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT).

En aquesta segona edició d'aquest esdeveniment empresarial, tant la FEHT com les associacions que en formen part van entregar 10 premis a aquelles persones, entitats o empreses que han col·laborat per impulsar el sector turístic de la demarcació de Tarragona. L’acte ha comptat amb la presència d’Àngel Xifre, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona; Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona; Santiago García-Nieto, president de la Confederació Empresarial d'Hostaleria i Restauració de Catalunya; així com nombrosos alcaldes i regidors d’ajuntaments de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

Entre els premiats, en la categoria d'Apartaments de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, es va posar en valor la tasca de l'associació Nàutic Parc, de la qual el cambrilenc Jordi Rom n'és el gerent, que des de fa més de 20 anys ofereix oci nàutic a la nostra destinació. En la categoria d'Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada, també va ser premiada Amèlia Rico, directora del Patronat de Turisme de Cambrils, pel seu lideratge i la seva forma propera de posicionar Cambrils com una destinació acollidora i tranquil·la de sol i platja.

Berta Cabré, presidenta de la FEHT: "Hem sofert molt els darrers anys"

La cambrilenca Berta Cabré, presidenta de la FEHT, durant el seu discurs va explicar la situació actual del sector, fent èmfasi a totes les dificultats per les quals han passat: “Hem sofert molt els darrers anys, massa diria jo... Ara, per fi, ja amb un any on sembla que hem tornat a la normalitat. Però, com bé sabeu, el nostre sector mai arriba a la total normalitat; qualsevol afectació global o local, ens acaba implicant. Al sector turístic, un any normal no existeix”. Cabré també va animar als assistents a seguir invertint per millorar la qualitat de la destinació: “Segurament, som capaços de superar tots aquests contratemps continus perquè constantment invertim. Invertim a millorar la qualitat dels nostres establiments, en oferir serveis innovadors i diferenciadors. I, aquesta ha de ser la nostra clau de l'èxit: la qualitat i la diferenciació”.

Els dos premiats cambrilencs amb la presidenta de la FEHT, l'alcalde i regidors i regidores cambrilencs (Foto: cedida)

 

Comenta aquest article