Informació general

Concentració

Minut de silenci a les portes de l'Ajuntament en solidaritat amb el Marroc

A l'acte, celebrat ahir al matí a les portes de la Casa de la Vila, hi van assistir bona part dels membres del consistori i representants de la comunitat magribina de Cambrils.

Per Lluís Rovira i Barenys

Alcalde, regidors i l'imam de la mesquita de Cambrils, ahir, a les portes de la Casa de la Vila
Alcalde, regidors i l'imam de la mesquita de Cambrils, ahir, a les portes de la Casa de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

Cambrils s’ha afegit a les mostres de solidaritat amb el poble magribí i de condol per les víctimes del terrible terratrèmol d’aquest passat divendres al Marroc, amb una concentració silenciosa aquest diumenge, 10 de setembre, a la plaça de l’Ajuntament. Hi van assistir bona part dels membres del consistori i representants de la comunitat magribina de Cambrils.

Abans del minut de silenci, l’alcalde, Alfredo Clúa, va adreçar unes paraules de suport i de solidaritat cap a la gent del Marroc. Per cloure l’acte, l’imam de la mesquita de Cambrils, Mohamed Ouadi, va agrair aquestes mostres de suport públicament.

Més de 2.000 persones van morir per un potent sisme que va sacsejar divendres a la nit el centre del Marroc, amb el seu epicentre a prop de la turística ciutat de Marràqueix. En el darrer balanç fet ahir ja es parlava de 2.122 morts i 2.421 ferits.

La concentració es va fer a les portes de l'Ajuntament  (Foto: Lluís Rovira i Barenys)
L'imam Mohamed Ouadi va dirigir unes paraules a la gent que es va aplegar a les portes de l'Ajuntament, ahir al matí (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article