Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Formació

Oberta la matrícula als estudis de grau i cursos d’idiomes de l’Aula Universitària de la UNED de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Avui 1 de setembre comença el període per apuntar-se als cursos de la UNED Sènior 2023/2024

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una classe de l'Aula Universitària de la UNED de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant
Imatge d'arxiu d'una classe de l'Aula Universitària de la UNED de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant | Cedida

Des del passat 5 de juliol és oberta la matrícula per a l’Aula Universitària de la UNED de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, a https://app.uned.es/portal/admision-matricula-por-internet. Des d’aleshores i fins al dilluns 23 d’octubre, és possible apuntar-se als estudis de grau i als cursos d’idiomes que acollirà aquesta Aula: el Grau en Geografia i Història, el Grau en Enginyeria Elèctrica, el Grau en Enginyeria Mecànica, el Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, el Grau en Enginyeria Tecnologia Industrial i el Grau en Enginyeria de l'Energia (renovables i nuclear); i els cursos que ofereix el Centre Universitari d’Estudis d’Idiomes a Distància (CUID): Francès A1, A2, B1, B2, i C2 i Anglès A1, A2, B1, B2, i C2.

En aquest espai acadèmic, ubicat a l’Institut Berenguer d’Entença, el professorat atendrà l’alumnat personalment dos dies a la setmana, mitjançant classes presencials i sessions tutorials. El curs començarà el 2 d’octubre.

Dos cursos de la UNED Sènior

A més d’aquests estudis, a l’Aula de la UNED de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’impartiran dos cursos de la UNED Sènior, un programa formatiu dirigit a persones majors de 55 anys que busquen completar la seva experiència professional i coneixements previs, siguin quins siguin, amb una formació que els permeti actualitzar-se i adquirir una major comprensió i participació en la societat actual.

En concret:

- Un curs sobre 'La petjada del ibers. Memòria i conquesta', del 3 d’octubre de 2023 al 6 de febrer de 2024, tots els dimarts, de 17:30 a 19:30 h.

- Un curs sobre «Mites, contes i llegendes», del 13 de febrer de 2024 al 4 de juny de 2024, tots els dimarts de 17:30 a 19:30 h.

En aquest cas, la matrícula es podrà formalitzar de l'1 de setembre al 20 d'octubre (i fins a l'1 de març per al curs del 2n quadrimestre):

Per a més informació, podeu escriure un correu electrònic a osccaba@tortosa.uned.es o trucar al número de telèfon 627 547 304.

L’Aula Universitària de Vandellos i l’Hospitalet de l’Infant depèn del Centre Associat UNED-Tortosa. Per a més detalls, podeu adreçar-vos a aquest centre, a través de l’adreça de correu electrònic info@tortosa.uned.es i del telèfon 977 443 104.

Comenta aquest article