Infocomercial

Navegació

Marina Cambrils, l'oportunitat per navegar i gaudir d'activitats nàutiques durant la tardor a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre

Navegar a bord d’una embarcació gaudint del paisatge tardorenc és una experiència única i amb molts avantatges que es pot trobar a Marina Cambrils; un espai dedicat al lloguer d’embarcacions i activitats nàutiques els 365 dies de l’any

Per Redacció

Imatge de les instal·lacions de Marina Cambrils
Imatge de les instal·lacions de Marina Cambrils | Cedida

Gaudir de totes les possibilitats lúdiques que ofereix el mar s’estén molt més enllà de l’estiu. La tardor pot ser un dels moments més agradables de l’any per gaudir de la nàutica. Recórrer per mar la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, amb el clima suau i agradable que encara es manté durant aquesta estació de l’any; així com l’exclusivitat i la comoditat de navegar sense aglomeracions, gaudint d’una experiència molt més íntima, són alguns dels avantatges que destaca Marina Cambrils.

Ubicada al passeig marítim de Cambrils, Marina Cambrils, la primera marina de la costa catalana dedicada en exclusiva al lloguer d’embarcacions i d’activitats nàutiques, esdevé un espai destinat a la nàutica on tothom, sigui principiant o expert, pot llogar embarcacions, realitzar cursos de navegació per obtenir la corresponent titulació i practicar diferents tipus d’experiències nàutiques tots els dies de l’any.

Orientada a acostar la nàutica i fer-la accessible a tota la població, Marina Cambrils és un punt de referència per a tothom qui, d’una manera o altra, vol sortir al mar. Així, a través d’operadors com BeCharter, els usuaris poden llogar embarcacions amb titulació o reservar sortides amb patró. Totes les embarcacions disponibles aquesta tardor pertanyen a la reconeguda marca francesa Beneteau. En aquest sentit, els navegants podran escollir entre llanxes, velers i iot per a les seves escapades.

Packs de 3, 6 i 9 sortides al mar

Per tal de facilitar l’accés al mar i beneficiar a les persones que fan ús de Marina Cambrils durant tot l’any, BeCharter ofereix un conjunt de packs de 3, 6 i 9 sortides, d’un dia, en el lloguer de llanxes o velers. Aquests packs tenen validesa d’un any amb la condició que la primera sortida es faci durant els primers 6 mesos.

La proposta està tenint molt bona acollida entre els usuaris i, la gran majoria, es converteixen en repetidors que, una vegada han consumit el pack, en tornen a comprar un de nou. Fins ara, si es volia navegar en temporada alta fent ús d’aquest pack, s’havia d’abonar un suplement, però per tal de premiar i reconèixer els clients més fidels que fan ús dels packs durant tot l’any i amb l’objectiu d’incentivar encara més les sortides al mar per a tothom gràcies al seu preu més reduït, a partir d’ara es podrà gaudir del 30% del pack en temporada alta sense haver d’abonar cap suplement.

La tardor, un bon moment per aprendre a navegar

Però, això no és tot. La tardor també es presenta com un bon moment per aprendre a navegar o perfeccionar la tècnica. Aquelles persones que estiguin pensant a fer-ho, ho poden aconseguir a Marina Cambrils. L’operador Gesemar ofereix formacions per obtenir llicències de navegació i cursos complementaris de perfeccionament. L’escola, amb base a Marina Cambrils, imparteix formacions durant tot l’any per a cadascuna de les diferents titulacions nàutiques.

Depenent de l’eslora de l’embarcació i la distància de la costa a la qual es vol navegar, hi ha diverses possibilitats. D’entre les més populars hi ha la Llicència de Navegació que permet pilotar motos d’aigua de màxim 55 CV i governar embarcacions a motor de fins a 6 m d’eslora sense allunyar-se més de 2 milles de la costa durant el dia.

Amb tot, i gràcies a la seva ubicació al cor de la Costa Daurada, Marina Cambrils esdevé un punt neuràlgic de la vida nàutica al territori amb una oferta diversificada d’embarcacions i activitats nàutiques per a tots els perfils.

Més informació a la web de Marina Cambrils.

Comenta aquest article