Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Comerç

Se suspèn la 1a Mostra de Comerç prevista aquest cap de setmana a L’Hospitalet de l'Infant

Tot i aquesta suspensió, la 1a Mostra de Comerç programada també a Vandellòs el pròxim 8 de setembre de 20 h a 12 de la nit es manté

Per Redacció

Cartell de la 1a Mostra de Comerç
Cartell de la 1a Mostra de Comerç | Cedida

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant informa que la 1a Mostra de Comerç prevista a l'Hospitalet de l'Infant aquest diumenge 3 de setembre al matí se suspèn temporalment per previsió de pluja. Tot i aquesta suspensió temporal, els serveis tècnics de l'Ajuntament i l'Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors estan treballant activament per a trobar una nova data que permeti celebrar aquest esdeveniment amb les millors condicions possibles. Les actualitzacions sobre la nova data i qualsevol canvi relatiu a la mostra s'anunciaran pels canals oficials de comunicació de l'Ajuntament. Des del consistori agraeixen la comprensió i el suport de la comunitat, així com esperen que aquesta decisió sigui en benefici de tothom i permeti gaudir plenament d'aquesta experiència.

La 1a Mostra de Comerç prevista a Vandellòs el 8 de setembre, de 20 a 00 hores la Plaça Drs. Gil Vernet,es manté. Aquesta jornada comptarà amb 12 parades comercials. A més de les ofertes de productes "fora stock" els assistents podran gaudir d'una vetllada musical amb el Grup Cover H, així com de pintacares per als més petits, garantint una experiència gratificant per a tota la família.

Aquest esdeveniment vol posar en valor l'ampli ventall d'establiments comercials presents en aquesta zona i, al mateix temps, acostar els ciutadans a la diversitat de productes i serveis disponibles. Així, la primera vegada la primera edició d'aquesta mostra de comerç esdevé un aparador únic al carrer per mostrar l'abundant oferta comercial que caracteritza aquests dos municipis costaners. Un dels aspectes més destacats d'aquest esdeveniment serà l'oportunitat de comprar productes a bon preu, ja que els comerços aprofitaran per oferir bons descomptes popularment coneguts com "fora stock".

La 1a Mostra de Comerç és una iniciativa que neix de la col·laboració entre l’Ajuntament i l'Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors, mostrant la unitat i el compromís dels comerciants locals per dinamitzar l'economia i oferir a la comunitat esdeveniments enriquidors.

Comenta aquest article