Cultura

Cambrileja

L'animada xaranga Always Drinking Marching Band acomiada el Cambrileja l'estiu d'enguany

Les coreografies i l'estil desenfadat de la banda barcelonina van aconseguir traslladar l'aire festiu als carrers del Port i aplegar un públic molt nombrós

Per Maria Vidal

La xaranga Always Drinking Marching Band tocant i ballant a la plaça Mossèn Joan Batalla
La xaranga Always Drinking Marching Band tocant i ballant a la plaça Mossèn Joan Batalla | Maria Vidal

La xaranga Always Drinking Marching Band va protagonitzar ahir a la tarda la darrera sessió del programa Cambrileja l'estiu, que cada dimecres de juliol i agost ha animat el Port amb espectacles itinerants, música i molta gresca. La banda, procedent de Barcelona, es va apropiar dels carrers i places del barri marítim.

Els vuit músics de l'Always Drinking Marching Band, tots ells vestits de negre i groc i carregant principalment instruments de vent i percussió, es van encarregar de fer ballar i saltar a tothom qui es creuava. La xaranga tot just havia tornat del Spancirfest de Croàcia, on van estar del 20 al 22 d'agost. Van assegurar que la participació en aquest festival els hi va donar molta energia, com van demostrar ahir a Cambrils. El públic que els seguia, en tot moment molt nombrós, va respondre-hi amb la mateixa actitud desenfadada, cantant i seguint le scoreografies que els proposava la xaranga. L'Always Drinking Marching Band va posar punt i final a la seva actuació a la plaça Mossèn Joan Batalla, després de fer parada a la plaça del Pòsit i altres localitzacions clau del Port.

Una vegada acomiadat el Cambrileja l'estiu, les activitats culturals i festives de Cambrils arribaran a la seva màxima esplendor amb l'àmplia programació de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, que enguany agrupa els actes de sempre però també amb moltes novetats destacades.

L'Always Drinking Marching Band fent baixar el públic, ahir al vespre a la plaça Mossèn Joan Batalla (Foto: Maria Vidal)
La xaranga Always Drinking cloent la seva actuació (Foto: Maria Vidal)

 

Comenta aquest article