Cultura

Interpretació

La sèrie «Las invisibles», el darrer projecte de l'actriu cambrilenca Marina Campos

L'actriu es posa a la pell d'un destacat personatge en aquesta nova producció de la plataforma SkyShowTime

Per Maria Vidal

Marina Campos amb l'actriu Paula Mirá durant el rodatge de "Las Invisibles"
Marina Campos amb l'actriu Paula Mirá durant el rodatge de "Las Invisibles" | Cedida

L'actriu cambrilenca Marina Campos encarna el personatge de Laura a la nova sèrie Las invisibles, de la plataforma d'streaming SkyShowTime. Campos participa en cinc dels vuit episodis que conformen aquesta ficció, basada en donar veu a les netejadores d'un hotel de luxe de la costa mediterrània. Aquesta comèdia dramàtica porta a la petita pantalla la vida de cinc dones, conegudes popularment com les "kellys", que s'enfronten a injustícies laborals i problemes quotidians.

En aquest cas, la cambrilenca dona vida a una assistent social, qui cobra un paper molt important en la trajectòria de la protagonista de la sèrie, interpretat per Paula Mirá. El seu personatge és "l'única família que té aquesta noia", afirma Campos a revistacambrils.cat, referint-se a la trama de la protagonista. "Hi ha el conflicte de les protagonistes i després cadascuna també té el seu conflicte personal", assenyala l'actriu, i aquí és on ella entra en acció. Pel que fa al rodatge, realitzat a Barcelona durant el juny de l'any passat, la cambrilenca comenta que "de seguida hi va haver molta química amb Mirá".

"És una sèrie que pot interessar a molta gent"

Las invisibles està protagonitzada per Lolita Flores, amb un "elenc molt femení", com etiqueta Campos, completat per María Pujalte i Elena Irureta. Es tracta d'una producció creada i escrita per Héctor Lozano, conegut per ser el director de Merlí i de la seqüela Merlí: Sapere Aude. La ficció està dirigida per Menna Fité i Marta Díaz.

Campos valora de manera molt positiva la seva participació a Las invisibles i assegura que està "molt contenta de la meva feina". A més, "totes les personatges i actrius són molt reals, en el sentit que venen de diferents països, tenen diferents edats...", indica l'actriu. És per això que ella creu que és una sèrie que "pot interessar a molta gent". Ara, un cop ja hi ha els vuit episodis disponibles a la plataforma, estrenats entre el 5 de juny i el 24 de juliol, només queda esperar la resposta dels espectadors. Tot i això, ja han arribat els primers fruits, ja que Lolita Flores ha sigut nominada com a millor actriu als Premios Iris.

Pel que fa a la repercussió de Las invisibles, la cambrilenca apunta que "el fet que només es pugui veure en una plataforma ens pot jugar a la contra", donat que es tracta d'una plataforma nova. No obstant, Campos confia en què, tractant-se del seu primer paper d'aquestes característiques, sigui un trampolí cap a nous projectes. L'actriu explica que l'estrena de la producció coincideix amb un auge de les sèries adolescents, de manera que això també la podria afavorir en un futur.

Marina Campos amb altres de les actrius que formen part de la sèrie "Las Invisibles" (Foto: Cedida) 

Intervencions a les pel·lícules De perdidos a Río i Vaya Vacaciones

D'altra banda, Marina Campos no para de treballar en altres oportunitats dins del sector audiovisual. La cambrilenca ha sigut coach de diàlegs pels actors portuguesos a la pel·lícula De perdidos a Río, que va arribar la setmana passada a les sales de cinema. Com que és una producció espanyola no subtitulada, s'havia d'aconseguir que tots els diàlegs en portuguès s'entenguessin en castellà. I aquí és on entra el paper de Campos en aquesta comèdia, que qualifica de "molt bona experiència". El film es va rodar entre les Illes Canàries i Portugal, i la cambrilenca també surt en una seqüència parlant en portuguès.

Per últim, l'actriu va participar en una escena a l'inici de la pel·lícula Vaya vacaciones, estrenada el passat 21 d'abril. Donat que és una producció on pràcticament només apareixen en pantalla els actors principals -els avis i els nets-, se sent "molt privilegiada de formar part de l'elenc", conclou Campos.

La cambrilenca durant el rodatge de la pel·lícula De perdidos a Río (Foto: Cedida)

 

Comenta aquest article