Cultura

Cambrileja

La comicitat dels personatges «Excèntrics» conquereix els carrers del Port

Tres actors de la companyia Insòlits animen els vianants del Passeig Marítim creant situacions esbojarrades

Per Maria Vidal

Els "Excèntrics" saludant a una nena al Passeig Marítim
Els "Excèntrics" saludant a una nena al Passeig Marítim | Maria Vidal

Els "Excèntrics" de la companyia Insòlits van fer divertir ahir al vespre tothom qui passejava pels carrers del Port. Tres personatges vestits de color verd, groc i vermell, amb grans perruques de colors, ulleres desproporcionades i protuberants nassos van escenificar un nou espectacle de Cambrileja l'Estiu, després de dues setmanes on les xarangues eren les protagonistes.

Els "Excèntrics" van entretrenir a tota mena de vianants interactuant amb ells i rient-se'n de tothom qui es creuava pel davant. Els tres còmics van interactuar tant infants com adults, tant persones que caminaven pel carrer com clients que estaven asseguts en terrasses. Fins i tot es van atrevir a entrar a restaurants i a xerrar amb restauradors i comerciants, on no sempre van ser benvinguts.

Els personatges "Excèntrics" fent-se una foto amb un turista francès (Foto: Maria Vidal)

Els orígens d'aquest espectacle són els actors de teatre ambulant que solien actuar als entreactes de les obres de teatre. Ara han canviat aquesta situació pels carrers de les ciutats, com es va demostrar ahir. Els "Excèntrics" van tombar pels carrers del Port, sobretot pel Passeig Marítim, durant aproximadament una hora.

El programa Cambrileja l'estiu seguirà dimecres vinent, 16 d'agost, amb l'espectacle de carrer "La gran família", de la companyia Fadunito. Es tracta d'una família de dimensions exagerades que també recorrerà els carrers del Port, a partir de les 20 h.

Els "Excèntrics" encerclant una família que passejava pel Passeig Marítim (Foto: Maria Vidal)
Els "Excèntrics" guaitant per darrere d'una paret (Foto: Maria Vidal)

 

Comenta aquest article