Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Aniversari

La Penya blaugrana Vandebarça de Vandellòs celebra el seu cinquè aniversari

L'entitat, creada l'any 2018, organitza avui l'assemblea general de socis i un sopar d'aniversari

Per Redacció

Logotip de la Penya blaugrana Vandebarça de Vandellòs
Logotip de la Penya blaugrana Vandebarça de Vandellòs | Cedida

La Penya blaugrana Vandebarça de Vandellòs ha preparat un acte per commemorar el cinquè aniversari de la seva creació. L'esdeveniment commemoratiu tindrà lloc avui dissabte 5 d'agost a la sala polivalent del pavelló de Vandellòs.

En primer lloc, a les 20 h es durà a terme la preceptiva assemblea general de socis, on s'informarà als penyistes de les activitats i de la situació econòmica, així com es renovarà la Junta Directiva. Seguidament, a les 21 h, es farà un sopar d'aniversari que comptarà amb uns 50 assistents. Hi participaran representants institucionals del Futbol Club Barcelona i les màximes autoritats municipals. L'entitat indica que durant aquest acte hi haurà sorpreses i sortejos i es brindarà amb cava i pastís per aquest cinquè aniversari.

La Penya blaugrana Vandebarça de Vandellòs es va constituir el dia 10 d'agost de 2018. Està inscrita al registre oficial de penyes del FCB amb el número 2290, pertany a la Federació de Penyes barcelonistes de Tarragona Nord i també està al registre d'entitats de la Generalitat de Catalunya. 

Durant aquests cinc anys d'existència ha dut a terme nombroses activitats: cinc sortides al Camp Nou per veure el primer equip del Barça, sortejos d'entrades cada cop que el Barça juga a casa, facilitar que tothom pugui veure els partits que s'emeten per televisions de pagament, col·laborar amb la Marató de TV3, fer un programa de conveni amb el CF Sala i el FCB, calçotades, xerrades amb historiadors del Barça i també amb Sor Lucía Caram, sortejos de la Loteria i de La Grossa i col·laborar amb les JJCC de l'escola Valdelors.

Actualment l'entitat compta amb 285 penyistes. La quota anual és de 20 € pels adults i 10 € pels socis infantils.

Comenta aquest article