Infocomercial

Nàutica

El plaer de descobrir indrets recòndits de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre des del mar a bord d’una llanxa amb BeCharter

Aplicant el codi BeSummer, les persones que vulguin explorar el territori des del mar i gaudir de la navegació, tindran un 8% de descompte en el lloguer de llanxes a Cambrils amb BeCharter

Per Redacció

Aplicant el codi BeSummer, les persones que vulguin explorar el territori des del mar i gaudir de la navegació, tindran un 8% de descompte en el lloguer de llanxes a Cambrils amb BeCharter
Aplicant el codi BeSummer, les persones que vulguin explorar el territori des del mar i gaudir de la navegació, tindran un 8% de descompte en el lloguer de llanxes a Cambrils amb BeCharter | Cedida

Prop d’una desena de llanxes a escollir aquest agost a la base de BeCharter a Marina Cambrils; una àmplia oferta per solcar el Mediterrani i descobrir nous paratges. La companyia especialitzada en el lloguer d'embarcacions i experiències nàutiques a la costa baleàrica, posa a disposició dels apassionats de la navegació la seva flota de motores per esprémer l’estiu amb escapades que es poden estendre 4 hores o més.

Els aficionats al mar i a la navegació tenen multitud de raons per embarcar-se aquest agost i descobrir el litoral en un dia: un aperitiu refrescant, el contacte directe amb la natura i la pau, l’skyline de les poblacions costaneres, una posta de sol des del mar... I, per a aquelles persones que els hi agrada l’aventura, una sortida amb water toys a escollir entre dònut, seascooter i paddle surf. Experiències nàutiques úniques al territori, ideades per gaudir del mar i del paisatge.

L’agost és un dels mesos preferits a l’hora de gaudir d’aquesta activitat a la zona. Les vacances estivals juntament amb les ganes de remullar-se fan d’aquests plans una opció idònia per aprofitar al màxim el temps d’oci. Tan sols es necessita la disponibilitat d’una Flyer de la prestigiosa marca Beneteau -una llanxa d’entre els 6 als 9 m d’eslora- per passar el dia amb la família o amics i explorar les platges i les cales recòndites de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

Amb BeCharter pots escollir l'embarcació i la destinació a navegar, així com les hores o dies de l'escapada (Foto: Cedida)

 

En aquest sentit, la companyia ha llençat una campanya per aquest estiu, mitjançant la qual es pot obtenir un descompte d’un 8% en el lloguer de llanxes a Cambrils, utilitzant el codi BeSummer. El codi es pot aplicar de forma presencial, a l’oficina de BeCharter a Marina Cambrils, o a través de la pàgina web fins al 20 d’agost.

Amb una trajectòria de més de 10 anys al sector nàutic, l’equip de BeCharter ofereix un servei totalment còmode, segur i flexible dirigit a particulars i grups amb una flota en constant renovació i altament equipada. BeCharter disposa de base a Cambrils, Barcelona, L’Estartit i Palma de Mallorca. Mitjançant la seva fórmula de lloguer, pots escollir l’embarcació i la destinació a navegar -entre les seves bases-, així com les hores o dies de l’escapada. L’objectiu de la companyia és oferir un servei orientat al client i continuar creant noves i innovadores experiències nàutiques tant per a les persones principiants com per a les expertes de la navegació.

Més informació a la Web de BeCharter.

Comenta aquest article