Societat

Castells

Bones sensacions dels Xiquets de Cambrils a la diada castellera de la Festa Major de Castellvell del Camp

La colla bordeus completa quatre castells en la seva darrera diada abans de dues setmanes de vacances

Per Alejandro Balaguer

Els 3 de 6 amb agulla dels Xiquets de Cambrils
Els 3 de 6 amb agulla dels Xiquets de Cambrils | Cedida

Els Xiquets de Cambrils van participar en la diada castellera de la Festa Major de Castellvell del Camp celebrada el passat diumenge 23 de juliol. Els de la camisa bordeus van actuar acompanyats pels Xiquets de Reus i van completar bona actuació que els permet continuar consolidant els castells de gamma bàsica de sis. Van començar la diada completant un 3 de 6 sense dificultats. A continuació, van assolir un 3 de 6 amb l’agulla sòlid i que va oferir bones sensacions. Pel que fa a la tercera ronda, van descarregar un 4 de 6 que van haver de treballar perquè va perdre les mides. Finalment, van cloure l’actuació amb dos pilars de 4.

L’altra colla participant, els Xiquets de Reus, va completar una actuació de rodatge descarregant el 4 de 7, el 3 de 7 amb l’agulla i el 3 de 7. Per finalitzar van descarregar un pilar de 5 i dos pilars de 4.

Gerard Pinyol: “Els bons resultats obtinguts a les diades del juliol ens han donat molta moral”

Gerard Pinyol, cap de colla dels Xiquets de Cambrils, va mostrar-se molt content de continuar sumant castells gràcies a l’esforç que estava fent la colla i va comentar que aquest mes de juliol havien fet tres diades satisfactòries que els havien donat molta moral. També va aprofitar per animar a la gent a venir al pati d’assaig per tal d’encarar la Festa Major i l’últim tram de la temporada amb les màximes garanties possibles.

Els Xiquets de Cambrils marxaran dues setmanes de vacances i tornaran al pati d’assaig el dimarts 8 d’agost a les 20 hores. Tot i això, el dissabte 5 d’agost a les 12 hores han organitzat un vermut dins de les festes del Barri Antic i que tindrà lloc al local d’assaig situat al passeig Albert.

La propera diada de la colla serà el dimarts 15 d’agost a les 18 hores a l’Hospitalet de l’Infant juntament amb els Xiquets de Reus i els Xiquets de Torredembarra. Una vegada completada l’actuació, començaran a preparar la diada de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí que se celebrarà el 3 de setembre a la plaça de la Vila.

Els pilars de Xiquets de Cambrils i Xiquets de Reus a la diada castellera de la Festa Major de Castellvell del Camp (Foto: Cedida)

 

Comenta aquest article