Informació general

Escombraries

Noves queixes pel desbordament dels contenidors del barri del Port durant la temporada estiuenca

El veïnat lamenta l'estat de la brossa tot i l'augment de la freqüència de recollida

Per Maria Vidal

Estat dels contenidors un dissabte al vespre d'aquest mes de juliol, a la façana marítima
Estat dels contenidors un dissabte al vespre d'aquest mes de juliol, a la façana marítima | Cedida

Diversos veïns del barri del Port han fet arribar a revistacambrils.cat les seves queixes per la gestió d'escombraries en aquesta zona. A les imatges es veu com la brossa s'acumula fora dels contenidors, ja sigui perquè aquests ja estan plens al vespre o perquè les deixalles no es dipositen correctament. El desbordament dels contenidors i la mala olor que se'n desprèn és una queixa recurrent del veïnat del Port durant els mesos d'estiu, quan la població de Cambrils i l'activitat del sector de la restauració augmenta considerablement.

Des de l'Ajuntament de Cambrils confirmen que durant la temporada estiuenca s'intensifica la freqüència de recollida de brossa. El consistori informa que totes les nits es recullen les fraccions de resta, paper i plàstic dels contenidors amb càrrega lateral i els soterrats, i a les tardes també es recull la fracció resta dels contenidors amb càrrega lateral. Pel que fa al FORM (fracció orgànica), es recull dia sí dia no, donat que es realitza el porta a porta diàriament als establiments de restauració. A més, l'Ajuntament explica que cada any, amb el reforç d'estiu, s'amplia la recollida a la tarda de la fracció resta i paper/cartró dels contenidors soterrats.

D'altra banda, des del consistori cambrilenc també s'ha contractat un reforç d'hidronetejadora que un cop a la setamana neteja les voreres dels carrers de la Vila i del Barri del Port.

Estat del contenidor de paper i cartró ahir al matí, al carrer Pau Casals (Foto: Cedida)
 

 

Comenta aquest article