Esports

Rem

El Club Rem Cambrils assoleix dues terceres posicions a la 20a Lliga Catalana de Llagut 2023

Mataró va acollir el passat cap de setmana la quarta i última regata del campionat

Per Antoni Font

La tripulació Absolut Femení del Club Rem Cambrils durant la disputa de la Final
La tripulació Absolut Femení del Club Rem Cambrils durant la disputa de la Final | Antoni Font

Aquest passat diumenge 16 de juliol Mataró va ser l’escenari de la 4a i última regata de la XX Lliga Catalana de Llagut. Organitzada pel Club Rem Mataró conjuntament amb la Federació Catalana de Rem va comptar amb la participació d’un total de 19 clubs amb 49 equips inscrits.

En aquesta última regata de lliga, el Club Rem Cambrils va participar-hi amb cinc equips, Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení, Cadet Masculí (mixte) i Infantil Mixt.

L’equip Veterà Femení va obtenir la 7a posició de la crono classificant-se per disputar la Final B. Pel que fa a l’equip Veterà Masculí va finalitzar la prova cronometrada en la 6a posició, classificant-los també per disputar la Final B.

Per altra banda, l’equip Absolut Femení va obtenir el 3r millor temps de la crono, classificant-los per la Final A, igual que l’equip Cadet Masculí (mixte), 3r lloc a la crono, classificant-se també per disputar la Final A.

Absolut femení i Cadet Masculí pugen al podi

L’equip Veterà Masculí va aconseguir novament entrar en 1a posició a la Final B , amb un registre de 05:52,50 min. L’equip Veterà Femení va finalitzar en 2a posició a la Final B, amb un registre de 06:15,70 min.

La categoria d’Absolut Femení (Final A) va aconseguir de nou una valuosa 3a posició, amb un temps total de 10:04,30 min. el que va permetre afermar la trajectòria de la temporada assolint un 3r lloc en la classificació general de la lliga amb 72 punts.

L'equip Absolut Femení celebrant el tercer lloc al podi (Foto: Antoni Font)

 

Tant mateix l’equip Cadet Masculí (mixta) va finalitzar la prova (Final A) en 3a posició amb un temps de 03:20,50 min, penjant-se també la medalla de bronze en la classificació general de la lliga després de sumar 72 punts.

Cal destacar la 2a posició assolida per l’equip Infantil Mixte –que no va disputar les cronometrades–, amb un registre de 03:20,10 min., més si tenim en compte que va està conformat per una tripulació amb vogadors cedits de tres clubs diferents, Club Nàutic Flix, Club Rem Badalona i Club Rem Premià. Des del Club Rem Cambrils volem agrair a tots ells la seva col·laboració, esportivitat i esforç demostrat pels seus respectius vogadors.

Acabada la lliga, la propera cita serà el proper diumenge 30 de juliol a Deltebre on tindrà lloc el XXVIII Campionat de Catalunya de Llagut.

L’Apunt

Resultats equips Club Rem Cambrils Classificació General Lliga 2023

Absolut Femení3a posició de lliga amb 72 punts.

Cadet Masculí (Mixt) 3a posició de lliga amb 72 punts.

Infantil / Mixt 4a posició de lliga amb 16,63 punts.

Veterà Masculí 5a posició de lliga amb 60 punts.

Veterà Femení 8a posició de lliga amb 54 punts.

Comenta aquest article