Societat

Castells

Diada plàcida pels Xiquets de Cambrils en motiu de les festes del Carme

Van aixecar un 4 de 6, un 3 de 6, un 3 de 6 amb agulla i un pilar de 4 en una diada compartida amb els Torraires de Montblanc

Per Alejandro Balaguer

Els xiquets de Cambrils aixecant un dels castells a la diada del Carme
Els xiquets de Cambrils aixecant un dels castells a la diada del Carme | Andreu Dalmau

Els Xiquets de Cambrils continuen amb la bona dinàmica de les últimes diades i el passat diumenge 16 de juliol van completar una jornada plàcida a la plaça Mossèn Batalla. L’actuació, inclosa dins de les Festes de Mare de Déu del Carme, també va comptar amb la presència dels Torraires de Montblanc.

Després d’un pilar d’inici per part de les dues colles, els de la camisa bordeus van descarregar un 4 de 6 amb molt bones mides. A la segona ronda van completar un 3 de 6 molt solvent, recuperant d’aquesta manera la confiança en aquesta estructura. Com a tercer castell van escollir un 3 de 6 amb l’agulla que va perdre una mica les mides a la descarregada però que no va perillar en cap moment. Van finalitzar una bona actuació amb un pilar de 4 de comiat.

L'actuació va començar amb un pilar per part de les dos colles (Foto: Andreu Dalmau)

 

Pel que fa als Torraires de Montblanc, van assistir a plaça amb nombre molt limitat de camises i van completar el 3 de 6, el 3 de 6 amb l’agulla i el 4 de 6 i van cloure l’actuació amb un pilar de 4.

Gerard Pinyol: “Estem en una bona dinàmica i hem de ser ambiciosos i somiar en fer un pas més però necessitem més gent”

Gerard Pinyol, cap de colla dels Xiquets de Cambrils, va voler remarcar que la canalla s’havia superat una vegada més i que els havia de felicitar perquè estan tenint una molt bona actitud. Pel que fa a la colla, va explicar que està en una bona dinàmica i que han de ser ambiciosos i somiar en fer un pas més. Tot i això, va recalcar que necessitem ser unes quantes persones més. Finalment, també va fer una menció a l’equip de músics, del qual va explicar que està en plena expansió i amb un nivell espectacular.

Els Xiquets de Cambrils continuen en bona dinàmica (Foto: Andreu Dalmau)

 

Comenta aquest article