Esports

L’Oleastrum empata a zero amb la Pobla de Mafumet en el quart partit de pretemporada

Per Ferran Tuset

Detall del partit disputat ahir al vespre a l'Estadi Municipal de Cambrils entre l'Oleastrum i la Pobla de Mafumet

Ahir a les vuit de la tarda a l’Estadi Municipal cambrilenc, l’Oleastrum va disputar el seu quart partit de preparació per l’imminent temporada de lliga 2007-2008 amb la Pobla de Mafumet, equip que juga a la Tercera Divisió, o sigui, tres categories per sobre, amb el resultat final d’empat sense gols.
Poca assistència de públic, una cinquantena de persones. A les banquetes, el mestre i l’alumne; a la de l’Oleastrum el veterà José Luis Guerra, que va tindre com a jugador a les seves ordres el míster de la Pobla, Santi Coch.

Cal dir que l’Oleastrum va deixar bones sensacions als aficionats, denotant una bona línia defensiva, tot i que li va faltar arribada a la porteria contrària; per la seva part, la Pobla haurà de millorar una mica per afrontar amb tranquil·litat i seguretat el proper campionat.

En el primer temps el conjunt local no va tirar a porta en cap ocasió, mentre la Pobla ho va fer dues vegades, la primera en el minut 24 amb tir del cambrilenc Edu Oriol que va parar el porter Javi, i la segona en el 35 ocasió que va desbaratar Cuerba sota els pals.

En la segona meitat, ambdós entrenadors van fer molts canvis, i el partit va perdre consistència, tot i que l’Oleastrum va llençar a porteria en tres ocasions la més clara el minut 75, en què Antonio de la Pobla va treure la pilota de sota els pals, i per part d’aquest equip en el minut 84, en què Trujillo va tindre una immillorable ocasió, però el porter local Javi va saber aguantar fins a l’últim moment i va rebutjar in extremis el tir d’aquest jugador.

Per l’Oleastrum van jugar: Javi, Soto, Víctor, Rubén Fernández, Cuerba, Castro, Martín, Álvaro, Samu, Vidal i Brigi (Alexis, Gallardo, Ferraté, Carlos, Luciano, Miró i Marc Castellví).

Per la Pobla: Roberto, Sobregrau, Aimar, Mauricio, Ferrán, Ruben, Nuno, Esteve, Virgili, Edu Oriol i Vicens (Borja, Adrià, Bladi, Edgar, Trujillo, Pirtarque, Mamadou i Antonio).

Cal recordar que el proper dissabte dia 25 d’agost, a l’Estadi Municipal de Cambrils, a les 20 hores, interessant trobada entre els equips locals de l’Oleastrum i el Cambrils.  

Comenta aquest article