Esports

Natació

Bons resultats del Cambrils Club Natació als tres campionats disputats el cap de setmana

La nedadora Beatriz Martínez Ruiz va aconseguir una medalla d'or i dues de bronze al Campionat d'Espanya Màster d'estiu, mentre que el nedador Albert Blanch va obtenir dues quartes posicions i una cinquena al mateix campionat

Per Redacció

La nedadora del Cambrils Club Natació Beatriz Martínez Ruiz es va penjar l'or als 50 lliures (categoria +20) al Campionat d'Espanya Màster d'estiu
La nedadora del Cambrils Club Natació Beatriz Martínez Ruiz es va penjar l'or als 50 lliures (categoria +20) al Campionat d'Espanya Màster d'estiu

 El Cambrils Club Natació ha obtingut uns impecables resultats a les tres competicions disputades aquest cap de setmana en les quals hi ha participat. Pel que fa al Campionat d'Espanya Màster d'estiu, disputat entre el 6 i el 9 de juliol a Puertollano, la nedadora cambrilenca Beatriz Martínez Ruiz es va penjar una medalla d'or a la prova dels 50 lliures, a la categoria +20, i dues medalles de bronze als 50 papallona i als 100 lliures (categoria +20). El també nedador del club Albert Blanch va aconseguir dues quartes posicions als 200 estils i als 200 lliures, a la categoria de +25, i una cinquena posició als 100 lliures de la mateixa categoria.

L'entitat esportiva també ha format part del Campionat de Catalunya d'estiu de les categories Júnior i Absoluta, celebrat del 7 al 9 de juliol. En aquest cas, hi van participar els nedadors del Cambrils Club Natació Adrià Espinosa i Irene Jiménez, els quals van fer un molt bon paper en les proves que van nedar, els 50 braça i els 50 lliures, respectivament, ja que ambdós van obtenir la seva Millor Marca Personal.

Per altra banda, en aigües obertes, el passat dissabte 8 de juliol es va disputar la 23ª Travessia nedant de Torredembarra en Memòria de Fermí Morera. En aquesta prova hi van competir un total de nou nedadors del club cambrilenc, els quals van obtenir uns molt destacables resultats. Quant a la travessia gran de 2.000 metres, Joan Carles Adell va ser el primer classificat de la categoria +50 i 2n de la general masculina; Gemma Leiro va ser la primera classificada de la categoria +50 i Pol Fortuny el primer de la categoria Júnior. Així mateix, Mario Gómez va quedar en segona posició de la categoria Infantil, Raul Cuevas va ser el cinquè classificat de la categoria +40, Esther Pacheco la quarta classificada de la categoria +40 i Joan Baiges va aconseguir una quinzena posició en la categoria +50.

D'altra banda, Queralt Llaveria i Maitane González van competir en la travessia petita, nedant 500 metres, i van obtenir una segona i tercera posició, respectivament, en la categoria femenina.

Els nedadors del Cambrils Club Natació que van competir en aigües obertes a la 23ª Travessia nedant de Torredembarra, el passat 8 de juliol (Foto: Cedida)

 

Comenta aquest article