Societat

Festes de Barri

Nou Cambrils celebra el seu cap de setmana de festes de barri marcat per la sequera

La limitació d'aigua va obligar a suspendre les atraccions aquàtiques i la festa de l'escuma, però es van poder celebrar amb gran èxit els concerts de divendres i dissabte a la nit

Per Maria Vidal

Un moment del concert del grup El Duende, dissabte a la nit
Un moment del concert del grup El Duende, dissabte a la nit | Ignasi Martí

Nou Cambrils ha viscut aquest cap de setmana les seves festes del barri, amb un programa carregat d'activitats per tots els públics organitzat per l'associació de veïns del barri. Les festes es van iniciar el passat divendres 7 de juliol, inaugurades pel pregó del president de l'associació, Juan Merino, qui va cridar a tots els veïns a retrobar-se un any més. Van seguir amb intensitat fins ahir, diumenge 9 de juliol, quan a les 22 h es va fer la traca final. La gran majoria d'esdeveniments van tenir lloc al voltant del parc del Nou Cambrils, que fa anys que és el punt neuràlgic de la celebració.

Tot i l'ampli programa festiu, molts dels esdeveniments previstos s'han hagut de cancel·lar a causa de les restriccions d'aigua per la sequera. És el cas de les atraccions aquàtiques, programades tant dissabte com diumenge al matí, i de la festa de l'escuma, que s'havia de celebrar ahir a les 18 h. Aquest és el motiu al qual l'associació del Nou Cambrils atribueix la poca afluència de veïns que han tingut les festes del barri d'enguany, ja que expliquen que en general "ha vingut molt poca gent", comparat amb edicions anteriors, tenint en compte que les activitats relacionades amb l'aigua i la festa de l'escuma "normalment atrauen molt de públic".

Ambient al parc del Nou Cambrils durant la xocolatada pels socis, ahir a la tarda (Foto: Maria Vidal)

 

Per contra, l'Associació comenta que dissabte a la nit van triomfar amb l'actuació musical del grup El Duende, tot un clàssic de les festes del Nou Cambrils que va tornar a aglomerar un gran nombre de persones amb el seu ritme de rumba. Un dels altres esdeveniments centrals del cap de setmana va ser el ball popular amb el grup M'Angancha, que també va tocar temes de rumba i de latin-pop, el divendres a la nit. Les altres activitats programades enguany van ser el bingo popular, celebrat tant divendres com dissabte i diumenge al vespre, les rifes, la xocolatada i el berenar i l'esmorzar popular d'ahir al matí. 

El concert de rumba del grup El Duende, dissabte a la nit (Foto: Ignasi Martí)

 

Comenta aquest article