Informació general

Eleccions 23-J

Alejandro Fernández (PP): «Tenim una candidatura guanyadora»

El president del PP de Catalunya acompanya als candidats al Congrés per Tarragona i Lleida, Pere Lluís Huguet i Dante Pérez, respectivament, i al candidat al Senat per Tarragona, Rafa Luna, a fer campanya a Cambrils

Per Cristina Sierra

El president del PPC i els candidats al Congrés i Senat amb els militants i simpatitzants a la carpa ubicada a l'avinguda de la Diputació
El president del PPC i els candidats al Congrés i Senat amb els militants i simpatitzants a la carpa ubicada a l'avinguda de la Diputació

Un dia després d’iniciar-se la campanya electoral, la carpa del PP s’instal·lava, ahir a la tarda a l’avinguda de la Diputació de Cambrils, per explicar a cambrilencs i turistes el seu programa electoral. El president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández; els candidats al Congrés per Tarragona i Lleida, Pere Lluís Huguet i Dante Pérez, respectivament, i el candidat al Senat per Tarragona, Rafa Luna, van acompanyar als militants i simpatitzants del partit en un acte marcat per una intensa xafogor.

Com explicava Rafa Luna a revistacambrils.cat, pel matí ja havien estat a Salou per fer campanya. "Demostrem que la província de Tarragona, molt especialment la costa, som una entitat acollidora de la gent que ve. Avui hem estat amb el cap de llista de Saragossa i el de Lleida. Per nosaltres és un gran plaer la connexió que pot tenir la nostra província, sobretot amb el tema de turisme, per la qualitat de les nostres platges i els serveis", afirmava.

En aquesta línia, Dante Pérez remarcava que era important haver-se desplaçat des de Lleida per promoure el programa del partit i traslladar el missatge d’anar a votar el proper 23 de juliol. "Hem decidit venir aquí a la platja, segurament trobarem molta més gent de Lleida aquí per aprofitar el dissabte a la tarda", deia.

Per Pere Lluís Huguet, el fet d’estar en unes eleccions en ple estiu ha agafat a molta gent amb les seves vacances planejades, per això, recordava que fins el dia 13 hi ha temps per anar a demanar el vot per correu. "Les eleccions són la gran festa de la democràcia. El que volem és omplir les urnes, amb vots del PP i la participació és importantíssima perquè hem de demostrar que el senyor Pedro Sánchez ens obliga anar a les eleccions en ple estiu i que els ciutadans som encara més responsables que ell", manifestava.

Per la seva part, Alejandro Fernández destacava el pes de la província de Tarragona en aquests comicis. "Tarragona sempre ha estat un termòmetre perfecte de la història del PP. I ara, amb una candidatura encapçalada per Pere Lluís Huguet al Congrés dels Diputats i per Rafa Luna al Senat, tenim una candidatura guanyadora, que té opcions perfectament de tornar a liderar a la província de Tarragona i quan això passa és que el PP o s’apropa o arriba fins i tot a la majoria absoluta. Tarragona és una província que ara mateix té moltíssimes possibilitats d’encapçalar un moviment a favor de la presidència del govern d’Alberto Núñez Feijóo", assegurava el president. 

Comenta aquest article