Informació general

Política

Fins a set cambrilencs a les llistes del Congrés i el Senat a les eleccions del 23-J

Els candidats són: Carme Cros i David Chatelain pel PP; Jordi Barberà per Sumar-En Comú Podem; Hélène Arcelin per ERC; Isabel Segarra i Ricard Montero per VOX, i Ingrid Duch pel PSC

Per Redacció

Cartells electorals del PP a la plaça d'Aragó
Cartells electorals del PP a la plaça d'Aragó | Cristina Sierra

Aquest passat divendres es donava el tret de sortida a la campanya de les eleccions generals del 23 de juliol. Aquests comicis serviran per escollir el nou president del Govern d’Espanya, un càrrec que està entre el socialista Pedro Sánchez i el popular Alberto Núñez Feijóo, així com també els representants al Congrés i Senat.

Aquest cop, a les llistes tarragonines hi apareixen fins a set cambrilencs. Pel que fa a les llistes del Congrés hi trobem a Hélène Arcelin, exregidora de l’Ajuntament de Cambrils des del passat dimecres que ocupa la quarta posició de la llista ERC; a Ingrid Duch, que també ha deixat de ser regidora aquesta setmana, que va de suplent número 2 del PSC, i als nous regidors del consistori Jordi Barberà, que és suplent número 6 de Sumar-En Comú Podem, i a Ricard Montero que és el número 4 de VOX. També a la llista del PP hi figura l’exregidora Carme Cros, que ocupa la 6a posició. 

Pel que fa a les llistes del Senat, David Chatelain, actual portaveu del PP a l’Ajuntament de Cambrils, és el suplent número 2 del PP, mentre que Isabel Segarra, portaveu de VOX al consistori, és també la suplent número 2 del partit. 

Cal dir que hi ha molt poques possibilitats amb opció de sortir, i és que a la circumscripció tarragonina només hi ha sis escons. A les darreres eleccions generals del 2019, PSC i ERC van aconseguir dos diputats, mentre que Junts i En Comú Podem, un.

Segons l’enquesta preelectoral del Centre d'Investigacions Sociològiques, el PSC aconseguiria a Tarragona entre 3 i 4 diputats, mentre que el PP n’obtindria un.

 

 

 

 

 

Comenta aquest article