Cultura

Música

La Coral Verge del Camí celebra avui el seu 55è aniversari amb dos concerts

Amb el títol de “55enCANTS! (I els que seguirem bufant)”, l'entitat interpretarà a la Cripta de l'Ermita diverses cançons que han marcat la seva història

Per Redacció

Un moment del darrer concert de Nadal de la Coral Verge del Camí a l'Ermita
Un moment del darrer concert de Nadal de la Coral Verge del Camí a l'Ermita | Lluís Rovira i Barenys

La Coral Verge del Camí de Cambrils celebra avui diumenge el seu 55è aniversari amb dos concerts, un a les 19 hores i l'altre a les 22 hores. La Cripta de l'Ermita serà testimoni de l'espectacle 55enCANTS! (I els que seguirem bufant), on l'entitat interpretarà les cançons més emblemàtiques que han marcat la seva història.

Les actuacions d'avui són força especials, no només per l'aniversari, també perquè la Coral estrenarà la nova il·luminació de la Cripta que ha estat possible gràcies a una subvenció de la Diputació de Tarragona a entitats sense ànim de lucre de la demarcació de Tarragona, destinades a inversions en equipaments culturals.

El passi de les 19 hores ja ha esgotat totes les entrades disponibles però encara se'n poden adquirir per la sessió de les 22 hores. El preu de l'entrada per al públic en general és de 10 euros, mentre que pels socis és de 7 euros.

 

Comenta aquest article