Infocomercial

Comerç

Ametller Origen obre una nova botiga a Cambrils

La nova botiga, ubicada al Camí de Sant Joan, la costat de la N-350; se suma a l’establiment que la companyia ja té a la Rambla de Jaume I

Per Redacció

Imatge de la façana de la nova botiga d'Ametller Origen a Cambrils
Imatge de la façana de la nova botiga d'Ametller Origen a Cambrils | Cedida

Ametller Origen, companyia d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat, va obrir ahir un nou establiment a Cambrils, concretament al Camí de Sant Joan, al costat de la carretera N-340, on fins ara hi havia un supermercat Dia.

La nova botiga, que obrirà de dilluns a diumenge de 9 h a 21.30 h, se suma a l’establiment que la companyia ja té a la ciutat, concretament a la Rambla de Jaume I, 39. El nou Ametller Origen oferirà un assortiment més ampli, amb una gran oferta de productes frescos i fruita i verdura de collita pròpia, així com plats cuinats de qualitat, vins i formatges tallats a mà.

“Amb aquesta nova botiga volem seguir apropant als barris una alimentació saludable, plaent i neta i donar resposta a la demanda dels nostres consumidors, oferint un assortiment més ampli i una millor experiència de compra”, explica Josep Ametller, conseller delegat i cofundador d’Ametller Origen.

Sobre Ametller Origen

El Grup Ametller Origen és una empresa d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat. Fruit de la seva experiència com a agricultors i productors, ha consolidat un model de negoci d’integració vertical, controlant des de l’origen els productes que ofereixen a les seves botigues, tant la seva fruita i verdura com els seus productes elaborats. El Grup compta amb camps de cultiu i fruiters al llarg de tot l’eix de la mediterrània, un obrador central de productes elaborats i un equip humà format per més de 3.400 treballadors.

Comenta aquest article