Societat

Comerç

La primera Fira Comerç Cambrils de la temporada compleix les expectatives dels comerciants

Les 34 parades participants d'establiments adherits a la Unió de Botiguers en fan una valoració molt positiva

Per Maria Vidal

Un total de 34 parades han conformat la Fira Comerç, al port de Cambrils
Un total de 34 parades han conformat la Fira Comerç, al port de Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

La Unió de Botiguers ha inaugurat la temporada estival amb una nova edició de la Fira Comerç Cambrils, que aquest primer cap de setmana de juliol va tornar a omplir la façana marítima de Mollet del Rec. Un total de 34 parades corresponents a comerços associats a la Unió de Botiguers van vendre tota mena de productes al llarg de les dues jornades. Des de l'entitat organitzadora se n'ha fet una "valoració molt positiva", afirmant que aquest esdeveniment "els hi dona una bona empenta" als comerciants.

Així mateix, la UB també ha apuntat que el flux de compradors "ha sigut més fluix" que el de l'any anterior, perquè hi havia menys gent. Tanmateix, insisteix en què "la venda ha anat molt bé, tot i que feia molta calor". Els establiments participants en aquesta Fira Comerç Cambrils eren en la gran majoria de roba, però també en van formar part botigues d'accessoris, de regals, de roba infantil, cotilleries, sabateries i fins i tot una empresa d'alarmes.

La Unió de Botiguers també ha volgut destacar la diferència entre la Fira Comerç Cambrils i la Fira Rebaixes, la qual se celebrarà a finals d'agost com és habitual. Mentre que a la primera cada comerciant pot decidir què ven, a la segona només es poden oferir productes rebaixats o que corresponguin a altres temporades.

La Fira Comerç ha estat en actiu el dissabte i diumenge passats (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article