Esports

Atletisme

Núria Caballero, subcampiona d'Espanya Sub23: «No estic gaudint tant del resultat per culpa de l'ansietat»

L'atleta cambrilenca reconeix patir angoixa abans de les competicions

Per Andreu Dalmau

Núria Caballero durant el campionat d'espanya sub23 disputat a Tarragona
Núria Caballero durant el campionat d'espanya sub23 disputat a Tarragona | Pablo Sevilla

La cambrilenca Núria Caballero ha aconseguit una nova medalla al Campionat d'Espanya Sub23. La saltadora va penjar-se la plata el passat dissabte al campionat disputat a Tarragona i va millorar la seva marca personal en superar el llistó a 1,81 metres d'alçada. Malauradament, Caballero no està gaudint molt de l'excel·lent resultat: “estic patint d'ansietat abans de les competicions”.

L'atleta del FC Barcelona està “molt contenta” per haver aconseguit la seva millor marca personal tot i que no s'esperava fer-ho en aquestes condicions. “Des de fora potser es veu que és tot felicitat, però ho estic passant molt malament abans de competir”, reconeix Caballero, “cada setmana em penso si anar a la competició”.

L'atleta cambrilenca es planteja fer una aturada just al millor moment de la seva carrera. Recordem que el passat 17 de juny, Caballero es va proclamar campiona de Catalunya Sub23, aconseguint el rècord del campionat, i, actualment, està entre les quatre millors saltadores absolutes de l'Estat.

A dos centímetres d'Europa

Tot i ser bona, la marca aconseguida per Núria Caballero no ha estat suficient per classificar-se als campionats Europeus Sub23 que es celebren d'aquí dues setmanes a Helsinki. La federació espanyola demana una mínima de 1,83 metres, dos més que els 1,81 que demana la federació europea i que haguessin permès a Caballero viatjar a Finlàndia.

Comenta aquest article