Infocomercial

Turisme

Volar sobre la Costa Daurada amb parasailing, l'excitant activitat de BoatSport que capta l'atenció dels turistes

Els vols en parasailing es complementen amb les sortides en motos nàutiques, dues propostes d'aventura molt sol·licitades pels visitants

Per Redacció

Aquests dies podem veure com el cel de Cambrils es tenyeix de color amb els vols en parasailing de BoatSport
Aquests dies podem veure com el cel de Cambrils es tenyeix de color amb els vols en parasailing de BoatSport | Cedida

Parasailing, parascending, parakiting... Diferents mots per definir un estimulant concepte: volar a 80 m d’alçada per damunt del mar amb un paracaigudes. Aquests dies podem veure com el cel de Cambrils es tenyeix de color amb els vols en parasailing de BoatSport, una activitat carregada de sensacions singulars que ofereix una vista d’ocell de la Costa Daurada. Aquesta proposta esdevé un pla atractiu per a molts turistes que visiten el centre d’activitats nàutiques, Marina Cambrils.

Remolcat per una llanxa ràpida, capitanejada per l’equip de BoatSport, el paracaigudes eleva suaument a les persones participants, gràcies a la velocitat que s’aconsegueix en el viatge. L’adrenalina, la diversió i la panoràmica que s’obté durant el vol fan que aquesta sigui una de les propostes nàutiques més engrescadores de la zona.

 

Les motos nàutiques també són una proposta molt sol·licitada els mesos estivals (Foto: Cedida)

 

L’oferta de BoatSport, companyia amb una àmplia trajectòria que opera a Marina Cambrils, es complementa amb les sortides en motos nàutiques, una proposta molt sol·licitada els mesos estivals per la seva qualitat refrescant i dinàmica. Amb una flota de 15 jetski, la companyia ofereix la possibilitat de fer sortides lliures o unir-se a les excursions organitzades amb monitor fins a la misteriosa i, alhora, sorprenent Cova del Llop Marí de l’Hospitalet de l’Infant.

La durada de les sortides en motos aquàtiques dependrà del temps reservat. Aquestes poden ser de 20, 30 o 40 minuts, o fins i tot, d’1 o 2 hores màxim. També, per aquelles persones que volen assaborir el conjunt d’activitats nàutiques que ofereix BoatSport, existeix l’opció de contractar un pack que combina parasailing i jetski.

L’equip de professionals de BoatSport orienta i acompanya els usuaris en tot el referent amb aquestes activitats d’aventura. L’objectiu principal és garantir un servei de qualitat segur i brindar una experiència inoblidable a tots els que s’animen a descobrir el litoral des del mar o des de l’aire.

Més informació a la web de BoatSport.

Comenta aquest article