Cultura

Música

Diferents indrets de Cambrils protagonitzen el nou videoclip de La Cosina

Al videoclip de Marxem a Cancún apareixen el passeig de Miramar, la platja del Regueral o el Parc del Pescador entre d'altres

Per Andreu Dalmau

El grup La Cosina al trenet de Cambrils durant el videoclip
El grup La Cosina al trenet de Cambrils durant el videoclip | Cedida

El grup La Cosina presenta un nou videoclip amb Cambrils com a protagonista. Després del vídeo de La Magrana en el qual l'escenari era la plaça de la Vila, aquesta vegada el conjunt liderat per Clara Colom es desplaça al port per gravar a la façana marítima. El passeig de Miramar, la platja del Regueral, el Parc del Pescador... Tots ells apareixen al videoclip de Marxem a Cancun, que ja es pot trobar a YouTube.

“Cancún-Costa Daurada”, resa la lletra del nou tema de La Cosina. Al videoclip produït per Sinestèsic també es pot veure als integrants del grup pujats al trenet turístic, a un creuer, dinant a la terrassa d'una guingueta o jugant a la petanca al Parc del Pescador.

El conjunt cambrilenc l'integren Clara Colom (acordió i veu), Dídac Mariné (bateria), Joan Ferrando (guitarra) i Dídac Prat (baix). Aquesta cançó forma part del seu àlbum de debut titulat Hores Vinguin que va ser enregistrat al Refugi Recording Studio i presentat el passat mes d'abril.

A Marxem a Cancún trobem, de nou, una cançó festiva i alegre, plena de ritme i disbauxa. El nou projecte de Clara Colom segueix en creixement, però ja està donant els seus primers fruits en forma de cançons i videoclips que animaran més d'una festa aquest estiu.

Comenta aquest article