Societat

Festa Major

Vuit colles participen a la cercavila timbalera dels 20 anys dels Cop de Cap (Conté galeria fotogràfica)

Una gernació que ahir omplia els carrers del port va gaudir del ritme encomanadís que cada colla oferia

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Cop de Cap, ahir a la nit, a la seva arrencada des de la plaça de mossèn Batalla
Els Cop de Cap, ahir a la nit, a la seva arrencada des de la plaça de mossèn Batalla | Lluís Rovira i Barenys

Els carrers interiors del port es van omplir de ritme timbaler, ahir a la nit, en motiu de la cercavila dels 20 anys dels Cop de Cap i en la que hi van participar vuit colles. La cercavila va arrencar des de la plaça de mossèn Batalla i va anar resseguint els carrers paral·lels a la façana del port en un recorregut d’anada i tornada fins a la mateixa plaça de mossèn Batalla. Una gernació que ahir omplia els carrers del port va gaudir del ritme encomanadís que cada colla oferia.

A la plaça de mossèn Batalla, un cop completat el recorregut pels carrers del port, s’hi va ajuntar la xaranga Bandtocats. Des d’allí, totes les colles acompanyades de la música de la xaranga, es van dirigir al parc del Pescador on es va fer el fi de festa.

En aquesta festa dels 20 anys dels Cop de Cap hi van participar els Timbalers Els Cagarrieres de Cambrils, els Engrescats de Tarragona, Riudrums de Riudoms, els Ssstrepits de Vilassar de Mar, els Tabalers de l’Hospitalet de l’Infant, els Tabalots de Sant Sadurní d’Anoia, els Timbalers d’Alforja i tancaven el seguici els Timbalers Cop de Cap de Cambrils.

Comenta aquest article

Galeries relacionades