Informació general

Es preveu que més de 40.000 persones passin pel Festival Cambrirock, que s'inicia demà al vespre

Per Judit Pinazo



Erik López, Jordi Savall i Marta Ortoneda, ahir en la roda de premsa de presentació del Festival
Ahir al matí es va fer la presentació oficial del Festival Cambrirock 2007 que s'iniciarà demà dijous i s'allargarà fins diumenge. A l'acte van assistir-hi el regidor de Joventut i Festes –Jordi Savall– i un dels membres de l'Associació de Músics de Rock de Cambrils –Erik López–. Tot i que el cartell del festival ja es va donar a conèixer fa dies, ahir es van donar els últims detalls sobre l'organització del festival.

Tot els concerts es faran a la zona esportiva municipal. Aquests dies s'estan acabant de muntar els dos escenaris que acolliran els més de 20 concerts del festival. Segons explicava el regidor Jordi Savall, es calcula que l'afluència de gent durant els quatre dies de concerts, un dia més que en l'última edició, superi les 40.000 persones. Per aquest motiu s'ha ubicat una zona d'aparcament a 50 metres dels escenaris on hi podran aparcar un gran nombre de vehicles i l'accés a aquest aparcament estarà restringit a les persones que no vagin al concert. Una altra de les possibilitats que es contempla, tot i que encara està per determinar, és que l'Ajuntament posi a disposició del festival un trenet turístic gratuït perquè la gent pugui accedir a la zona dels concerts. Segons Savall, s'ha pensat en aquesta possibilitat per les persones que hauran d'aparcar lluny de la zona de concerts en cas que la zona de l'aparcament del concert quedi saturada.

Els concerts

Recordem que després de la pausa obligada de l'any passat, enguany el festival enceta una nova etapa amb un format de quatre dies de concerts i amb una gran varietat d'estils. Els encarregats d'obrir el festival i potser un dels grups que atraurà més gent són Mago de Oz, que actuaran demà a partir de les les 23.10; abans, a partir de les 20.30h, ho faran els grups cambrilencs Melancomia i No Apto i el grup Venus Diablo. Recordem que passaran pel festival grups com Marea, que actuarà divendres, Muchachito Bombo Infierno que ho farà dissabte i diumenge el grup valencià Obrint Pas. Recordem que els tres primers dies els concerts seran de pagament i el quart, els concerts seran gratuïts. Cada dia del festival a partir de la 1 de la matinada, hi haurà el Cambrirock Club, sessions de discjòqueis, amb entrada gratuïta.

Tot i que encara no es tenen les dades de les entrades anticipades que s'han venut, les expectatives dels organitzadors són molt bones i esperen que l'afluència de gent vagi augmentat tal i com ha succeït edició rere edició del festival. Les entrades, a un preu de 15 euros les anticipades, es poden adquirir al Punt d'Informació Juvenil, a Tick Tack Ticket i a les tendes Quick de Reus, Arsis de Tarragona, Casa Andreu de Vilanova i la Geltrú i Gong Discos de Valls. Les entrades a taquilla tenen un preu de 18 euros, excepte les de dissabte que seran a 20 euros.

Comenta aquest article