Infocomercial

Emprenedoria

S'obren les convocatòries per optar als espais de treball de la Torre del Llimó

Es poden solicitar espais de treball i coworking fins al 24 de juliol

Per Redacció

Un dels espais de treball disponibles a la Torre del Llimó
Un dels espais de treball disponibles a la Torre del Llimó | Cedida

Les empreses i persones emprenedores interessades ja poden presentar les sol·licituds per optar als espais de treball de la Torre del Llimó. El departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament ha publicat les bases i convocatòria d’oferta pública per a l’autorització d’ús dels espais de treball del centre d'allotjament d'empreses de la Torre del Llimó. Es tracta de 6 despatxos amb diferents modalitats d’ús i 3 espais de coworking.

Les sol·licituds es poden presentar fins el pròxim 24 de juliol a les 23.59 hores. Els criteris de puntuació per valorar les sol·licituds i fixar l’ordre de prioritat es poden consultar a les bases reguladores. Les cessions d’ús temporal tindran una durada de tres anys i es podran prorrogar un any més segons el grau de desenvolupament del projecte i la demanda d’espais existent en aquell moment. El preu dels espais oscil·la a partir dels 95 euros mensuals per despatxos i una quota de 175 euros trimestrals per als espais de coworking.

El regidor de Promoció Econòmica en funcions, Juan Carlos Romera, ha explicat que l'objectiu d'aquests espais de treball és promoure l'emprenedoria i l'arrelament d'iniciatives empresarials al municipi, donar suport al teixit productiu, i facilitar el desenvolupament d'intercanvis i de negocis entre empreses.

La Torre del Llimó de Cambrils és un espai de treball compartit pensat per allotjar empreses i persones emprenedores en un entorn empresarial professional que ha de facilitar el desenvolupament d’intercanvis i de negocis. Poden optar als espais de treball persones físiques o jurídiques amb un projecte empresarial o empresa que hagi iniciat la seva activitat econòmica com a màxim dos anys abans de la presentació de la sol·licitud o bé amb una empresa consolidada sense límit d’antiguitat.

S’acceptaran totes les activitats econòmiques que es considerin adequades per les característiques de l’equipament i que no impliquin processos de fabricació o venda al detall de forma presencial. Un dels valors afegits d’instal·lar-se a la Torre del Llimó és que les empreses comptaran amb els serveis d’acompanyament empresarial com l’assessorament per al desenvolupament i consolidació del projecte o per la tramitació de subvencions i ajuts públics.

Accés a sales de reunions, maquinària d’oficina i neteja inclosa

El material i maquinària d'oficina, així com els treballs de neteja i condicionament de totes les zones comunes i privatives els proporciona l’Ajuntament de Cambrils i serà un servei inclòs en el preu públic que abonaran les empreses/persones emprenedores allotjades a la Torre del Llimó.

Les persones usuàries del centre d’allotjament d’empreses també podran fer servir els espais comuns de treball de l’equipament –sala d'actes (35 persones), sala de reunions (20 persones), sala reunions (10 persones) i sala de descans– i els recursos associats (pissarres, projectors i altres materials) amb una reserva prèvia amb un mínim de 24 hores. Cada persona usuària disposarà de 25 hores mensuals gratuïtes i per sobre d’aquest llindar s’aplicaran les taxes fixades en les ordenances vigents.

Comenta aquest article