Esports

Pàdel

La cambrilenca Míriam Morales i Nura Padilla aixequen l'Open Head absolut de la Federació

Aquest és el segon campionat de la parella en la seva primera temporada formant equip

Per Andreu Dalmau

Morales i Padilla, totes dues cadets de 15 i 14 anys respectivament, acompanyades pels seus entrenadors
Morales i Padilla, totes dues cadets de 15 i 14 anys respectivament, acompanyades pels seus entrenadors | Cedida

La parella de pàdel formada per la cambrilenca Míriam Morales i Nura Padilla es va imposar a l'Open Head de la Federació Catalana de Pàdel en categoria 1a absoluta. En aquest torneig disputat a Lleida entre l'11 i el 18 de juny hi han participat 23 parelles en dues categories, masculí i femení. Aquest és el segon campionat que aconsegueix la parella Morales-Padilla –totes dues cadets, de 15 i 14 anys respectivament– en la seva primera temporada fent equip. En els altres tornejos en que han participat han estat finalistes i semifinalistes.

Morales entrena a Padel Cambrils amb Albert Viñas d'entrenador. Padilla, d'altra banda, és de Cervelló i baixa a entrenar amb la seva companya un dia a la setmana al Monterols. La parella de joves palistes s'està preparant per poder participar el pròxim any a tots els torneigs de menors possibles. La meta principal és el campionat d'Espanya que se celebrarà a Madrid a finals del mes d'agost. També cal destacar que la cambrilenca ha estat seleccionada per disputar el Mundial Júnior que es realitzarà el pròxim mes de novembre al Paraguai. Ho farà representant la bandera de l'Uruguai, nacionalitat que ostenta igual que l'espanyola.

El pròxim cap de setmana, la parella Morales-Padilla disputarà a Saragossa el torneig Cupra organitzat per Mundo Deportivo i patrocinat per Fernando Belasteguín —conegut com a Bela—, que ha estat número 1 del món durant quinze anys.

Comenta aquest article