Societat

Festes

El barri de l'Eixample viu una intensa jornada festiva

Elecció de pubilles i hereus, missa, seguici festiu, vermut amb xaranga, taller de jocs, ball country, sopar conjunt i ball, van ser els ingredients festius de la programació d'ahir dissabte

Per Redacció

El vermut al passeig va estar amenitzat per la xaranga Suc d'Anguila
El vermut al passeig va estar amenitzat per la xaranga Suc d'Anguila | Lluís Rovira i Barenys

El Barri de l’Eixample va viure una intensa jornada festiva amb actes de matí, tarda i nit. Uns actes que van comptar amb una destacada participació de veïns i veïnes i que va comptar amb la col·laboració d’un temps esplèndid.

Els actes matinals es van encetar amb l’elecció de les pubilles i hereus del Barri i tot seguit es va engegar la comitiva festiva cap a l’Ermita on es va celebrar la missa. El retorn al barri es va fer també amb comitiva, amb la participació de la colla gegantera Tota l’Endenga. Cap al migdia es van viure els moments de més confraternització veïnal al passeig de l’Estació amb el vermut, amenitzat per la xaranga ampostina Suc d’Anguila, i la recollida del tortell.

Després de la pausa festiva pel dinar, els actes es van reprendre amb un taller de jocs de taula al passeig i, posteriorment, l’actuació del grup country No Potser No Potser. I a la nit, el passeig i els vials contigus es van omplir de taules per celebrar el sopar de Barri, amb molta participació veïnal. El punt i final a la jornada el va posar la sessió de ball, que va anar a càrrec del Grup Ruben’s.

Avui diumenge, se celebra la darrera jornada festiva amb l'esmorzar amb coca i xocolata, el trofeu d'escacs, la ballada de sardanes, pel matí, i la cantada d'havaneres amb el grup Balandra, acompanyada d'una degustació de rom cremat i avellanes.

El passeig va acollir un taller de jocs de taula (Foto: Lluís Rovira i Barenys)
Ball country amb el grup No Potser No Potser (Foto: Lluís Rovira i Barenys)
El sopar al passeig va aplegar molts veïns (Foto: cedida)

 

Comenta aquest article