Societat

Festes

El pregó de Joan Carles Massagué enceta els actes de les 45enes Festes al Barri de l'Eixample

Ahir, també, va ser el moment de tastar el Xarop de l’Estació, la nova beguda de les festes del Barri de l’Estació i també es va fer la presentació de l’audiovisual anomenat Vida i festa al nostre barri,

Per Redacció

Joan Carles Massagué, en un moment del seu pregó, ahir a la nit, al barri de l'Eixample
Joan Carles Massagué, en un moment del seu pregó, ahir a la nit, al barri de l'Eixample | Cedida

El Barri de l'Eixample va donar el tret de sortida, ahir divendres, a la programació festiva que durant tot el cap de setmana mantindrà la flama de les tradicionals festes de Barris que enguany compleixen els 45 anys. I ho va fer amb el pregó de les festes que en aquesta ocasió va anar a càrrec de Joan Carles Massagué i Casas. Massagué, nascut al Barri, va fer un repàs dels seus records relacionats amb les festes entre els que no hi van faltar els dinars al carrer Reus, les vaquetes, els balls al passeig, la primera anada amb bicicleta.... uns records d’adolescència on locals com l’emblemàtic l’Espantall o bé la botiga d’adrogueria de la seva mare hi van tenir un paper destacat. Prèviament, la presidenta de l’Associació de Veïns del Barri de l’Estació, Nuri Nolla, va fer la presentació de l’acte i l’alcalde en funcions, Oliver Klein, va encoratjar a la gent del barri a seguir endavant amb les festes.

Ahir, també, va ser el moment de tastar el Xarop de l’Estació, la nova beguda de les festes del Barri de l’Estació. També es va fer la presentació de l’audiovisual anomenat Vida i festa al nostre barri, amb un recull d’imatges dels 45 anys de festes a l’Eixample. La música de DJ va posar el punt i final al primer dia festiu. Avui, dissabte, la festa continua amb tota una matinal d’actes entre els que hi ha l’elecció de pubilles i hereus, la Missa a l’Ermita, el seguici festiu, el vermut amb l’acompanyament de la xaranga Suc d’Anguila i la recollida dels tortells. Aquesta tarda hi haurà un taller de jocs de taula, l’actuació del grup Country No potser no potser, el sopar de barri i ball amb el grup Ruben’s.

Comenta aquest article