Esports

Rem

Quatre primeres posicions de les tripulacions de Vent d'Estrop a la regata de Lloret de Mar

Excel·lents resultats del club cambrilenc ja que en quatre de les sis categories que van participar van quedar en primera posició, i les altres dues, van assolir el tercer i el quart lloc

Per Redacció

Equip absolut femení en la regata de Lloret de Mar
Equip absolut femení en la regata de Lloret de Mar | Cedida

La platja de Santa Cristina de Lloret de Mar va acollir la primera de les quatre regates de la Lliga catalana de Llagut Català en la que els Vogadors de Cambrils hi van participar desplaçant un total de 6 tripulacions a la vila selvatana. Pel que fa als resultats, van ser molt bons atès que 4 de les 6 categories van quedar en primera posició, i les altres dues, tercera i quarts.

L’Escola de rem s’endú dues victòries

En categoria infantil, la tripulació mixte cambrilenca va aconseguir la primera posició molt per davant dels seus rivals de Rem Pescadors 1 i Rem Pescadors 2.

En categoria cadet femení, les xiquetes van aconseguir el millor temps a la mànega classificatòria contra-rellotge i ja a la final, van entrar en primera posició en una final molt ajustada per davant de Rem Pescadors i Rem Santa Cristina.

En categoria veterana, la tripulació femenina, van fer el quart millor temps a la mànega classificatòria i per tant, van classificar-se per a la final A que permet lluitar per les primeres quatre primeres posicions. Un cop a la final A, van millorar una posició, aconseguint la tercera posició final.

La tripulació masculina en canvi, va fer el contrari, va fer el tercer millor temps a la contrarellotge però un cop a la final A va perdre una posició aconseguint acabar en 4a posició.

Dues victòries a les finals absolutes

En categoria absolut femení, les cambrilenques van aconseguir fer el millor temps a la mànega classificatòria i un cop a la final, es van tornar a imposar amb autoritat a les rivals de Rem Mataró, Rem Cambrils i Rem Premià.

Finalment, en categoria absolut masculí, la tripulació de Cambrils van repetir idèntic resultat que les noies, imposant-se a les dues proves i superant a Rem Mataró, Rem Pescadors i Rem Badalona.

La propera regata es disputa aquest diumenge en aigües de l’Ebre, concretament a Flix on els Vogadors tornaran a participar.

Comenta aquest article