Informació general

Obres

Els carrers Orquídies i Riudecanyes es comencen a reparar el pròxim dilluns

Els treballs, que tallaran el trànsit entre dilluns i dimecres, consistiran en la reposició del paviment malmès pel pas del temps i per les arrels dels arbres

Per Redacció

Imatge del carrer Orquídies, en mal estat des de fa temps
Imatge del carrer Orquídies, en mal estat des de fa temps | Lluís Rovira i Barenys

El Departament de Serveis Generals i Medi Ambient de l’Ajuntament iniciarà el proper dilluns, 19 de juny, les obres de reparació del paviment deteriorat d’alguns punts del carrers Orquídies i Riudecanyes.

En el cas del carrer Orquídies, al barri de la Llosa, les obres es realitzaran a l’accés del pont del Barranc Verge del Camí. En aquest punt el terreny ha cedit i ha provocat enfonsaments de la caixa del paviment. El mal estat d’aquest tram, deteriorat pel pas del temps, podria comportar un perill tant pels vianants com pels vehicles que hi circulen.

Els treballs, que obligaran a tallar el trànsit de dilluns a dimecres, consistiran en la retirada de l’aglomerat asfàltic malmès, el sanejament de la base,  la construcció immediata d’una nova capa de rodament, i el repintat de la senyalització viària horitzontal. Les obres s’executaran durant la jornada de dilluns i posteriorment caldrà esperar un dia perquè s’assequin.

Per altra banda, al carrer Riudecanyes es repararà un tram de calçada i un tram de vorera que s’han aixecat per les arrels dels arbres, entre els carrers Monestir d’Escaladei i Monestir de Poblet. Les obres, que també començaran dilluns, tenen un termini d’execució de 10 dies.

Comenta aquest article