Esports

Vela

El Club Nàutic Cambrils es proclama campió de Catalunya d'Optimist per equips

Feia deu anys que el CNCB no aconseguia el títol. L'equip B del club va finalitzar quart

Per Redacció

Els deu regatistes i els seus entrenadors celebrant el triomf
Els deu regatistes i els seus entrenadors celebrant el triomf | Cedida

El Club Nàutic de Cambrils s'ha proclamant campió de Catalunya d'Optimist per equips aquest cap de setmana a Calafell. El Club de Vela va acollir aquesta competició en la que hi van prendre part 16 equips, dos d'ells del CNCB que, amb aquest resultat, continua amb una temporada plagada de records. Feia deu anys que el club cambrilenc no guanyava un campionat català d'Optimist per equips.

La competició va arrencar dissabte amb poc vent i amb regates entre els 16 equips participants. La jornada s'acabaria amb quatre equips passant a les semifinals, entre els quals es trobaven els dos de Cambrils. Diumenge l’equip Cambrils A, format per Yago Alegret, Miguel Garcia, Irene Isasa, Iker Múgica i Àlvar Vila, va superar el Masnou i es va classificar per la final. El Cambrils B, format per Darío Alvaredo, Albert Gimeno, Cristina Guillén, Àlex Martí i Joris Rubio, disputava l'eliminatòria contra el Balís, però no va poder guanyar.

L'equip A va superar al Masnou a semifinals i va alçar-se amb el títol després de guanyar al Balís en la darrera regata. L'equip B, tot i perdre a semifinals i final, va acbaar la competició en una molt bona quarta posició.

Els deu regatistes i els seus entrenadors, Bea Muro, Leandre Garcia i Oriol Oliva, celebraven el triomf satisfets del seu pas pel campionat i per tancar una temporada excepcional capitanejada per Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva. Miriam Oliva, la seva entrenadora fins fa poc, i els seus companys d’equip Adriana Penas i Manu Alegret també es van voler sumar a la celebració.

Campionat de Catalunya d'Ilca 6 amb falta de vent

D'altra banda, l’equip d’Ilca 6 ha finalitzat aquest diumenge la seva participació en el Campionat de Catalunya d'aquesta modalitat. La competició es va celebrar en dos caps de setmana al Club Nàutic Masnou, on van participar els regatistes del CNCB Ricard, Joan Fargas i Laura Williams.

El primer cap de setmana es van disputar cinc proves, però aquest darrer només se'n van poder fer dues dissabte perquè diumenge no va fer prou vent. Aquest, el d’Ilca 6, ha estat l’únic Campionat de Catalunya que se li ha resistit aquest any al Club Nàutic Cambrils.

Comenta aquest article