La 4a Cursa de les Dones aplega més de 600 corredores i corredors

S'han recaptat més de 1.700 euros que es destinaran a a la campanya “Escudos Solidarios” de Cambrils Pels Valents

Moment de la sortida de la 4a Cursa de les Dones de Cambrils
Moment de la sortida de la 4a Cursa de les Dones de Cambrils | Andreu Dalmau

Ahir es va celebrar la 4a Cursa de les Dones de Cambrils amb una alta participació i meteorologia immillorable. Els participants es van donar cita al passeig de les Palmeres per fer la sortida que es va dur a terme des de davant del Parc del Pescador. Més de 600 persones van participar en aquest esdeveniment que també va servir per recaptar 1.771,20 euros que es destinaran a la campanya “Escudos Solidarios” de Cambrils Pels Valents, que les farà arribar al Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

El passeig de les Palmeres va presentar diverses activitats paral·leles al llarg del matí. Una sessió de zumba i les curses infantils van aplegar a centenars de persones. Minuts abans de la sortida en la distància de 5 quilòmetres, l’alcalde en funcions Oliver Klein va llegir un manifest i, poc després, es va donar la sortida al ritme de Dj Laura Bearka i dels timbalers de la Farnaca que també van participar i animar a les corredores.

La cursa comptava amb un recorregut de 5 quilòmetres per la façana marítima que passava per Horta de Santa Maria, avinguda de la Llosa i Dorado. En acabar, els corredors van poder gaudir d'un esmorzar saludable.

Katherine Chaplin i Juan Cuadrado, millors marques

Khaterine Chaplin va ser la dona més ràpida, en completar el circuit en 19 minuts i 22 segons. La van acompanyar al pòdium Melodie Riotteau (20:08) i Laia Gil (20:50). Juan Cuadrado va ser el sénior masculí amb el temps més ràpid, completant els 5 quilòmetres en 18 minuts i 11 segons, deixant lluny al 2n classificat, Marc Ferré, que va aconseguir una marca de 19:08.

En categoria Veterà, Pat Perpinyà va ser la dona més ràpida amb una marca de 22:59. David Subies va ser el millor en categoria masculí (21:17). Pel que fa als Master, la dona més ràpida va ser Sonia Perella, amb un temps de 23 minuts i 43 segons, i l'home amb millor temps va ser Xavier Borràs, amb una marca de 22:16.

En categoria Cadet, destacable resultat de Paula Fernández, del Club Atletisme Cambrils, que va completar la cursa en 23 minuts i 59 segons, sent la primera de la seva categoria. En masculí, el cadet més ràpid va ser Alan Estrada, amb un temps de 21:39.

Les guanyadores de la Cursa de les Dones són Katherine Chaplin, Melodie Riotteaou i Laia Gil (Foto: Cedida)